Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
2li taramayi doktor ultrasonda bakiyor ayrintili 3. 4. vs dusunmuyorum cunku dogruluk payi yuzde 66.Rabbim hayirlisini nasip etsin aldirmayi dusunmuyorsaniz baktirmayabilirsiniz

2 li test 12. Hafta da diye biliyorum. Önemli olan onlar için kalp atışı kuzum kalp atışından sonra 12. Haftada randevu veriyolar hep galiba

Neden peki genelde negatif oluyormuş canım benim neden pozitif anlamını bilmiyorum da
ayni sey benim yengemde de pozitif di. toksoplazma dediği bakteri çiğ etlerde salam sucuk sosis vs gibi ürünlerde bulunuyormuş. daha önce çok tüketmiş olabilir misin ? birde kedilerin dışkılarında bulunuyormuş o yüzden kumundan filan uzak durun diyorlar özellikle igg si negatif olanlar için.

Neden peki genelde negatif oluyormuş canım benim neden pozitif anlamını bilmiyorum da
Pozitif bağışıklığın var demek. Bizim yok ya çiğ ete falan dokunamıyoruz. Az pişmiş çiğ et yiyemiyoruz. Yeşillikler iyi yıkanmış olacak falan. Bir de kedinin tuvaletinden bulaşıyormuș. Sen daha önce almışsın bir yerden belki iyi yıkanmamıș yeşillikten belki etten falan
2li taramayi doktor ultrasonda bakiyor ayrintili 3. 4. vs dusunmuyorum cunku dogruluk payi yuzde 66.Rabbim hayirlisini nasip etsin aldirmayi dusunmuyorsaniz baktirmayabilirsiniz
Bende tarama yaptırmayacağım sonuçta aldırmayacağıma göre hiç gerek yok boşuna stres sıkıntı

Yo aslında et pek yemem bile hele sosis hiççç sevmem kedilere de asla dokunmam tüye karşı fobim var ama iyi bişeyse sevindim

Anladım canm teşekkürler

Siyah gibi koyu renklerde Allah korusun leke vb durumları fark etmek zor olabiliyor. Bence başka sebebi yoktur pamuklu olduktan sonra sıkıntı olmaz da Ben de haftalardır açık renk giyiyorum takip ediyorum akıntımı devamlı

Hiç bir sorun olmaz Allahın izniyle korkmayın
Kızlar aşerip aşermediğimi nasıl anlıycam canım bişey istiyo şuan ama hamilelikten önce de isterdi arada. Aşermek mi normal mi bu
Valla benim canımın istediği şeyler oluyor da geçen gece mesela burnuma salatalık kokusu geldi bildiğin bence o aşermeydi

Selam kızlar bende ara ara bakıyorum ☺ bizde iyiz şükür. Eda senle aramızda 5 gün var
Benimde sabah bulantılarım arttı 2 gündür. Kusmuyorum ama bi şey de yiyemiyorum.
Bu neysede aşırı kabızlık ve gaz sorunu ile patlamak üzereyim davul gibi şiştim nefes alamıyorum resmen. Doktor probiyotik fitil vs verdi

Kizlar benimde sabah randewum var gidecegiz bakalim nasilmis bebis gorecegiz. 10. Haftanin icindeyim. Kimisi diyorki cinsiyeti belli olabilir. Ama ben kizimda 12. Haftada ogrenmistim smdi biraz erkn gibi geldi ama genede soracagim bi doktoruma heyecan sardi smdi sabahi zor edecegim. Bu arada gaz siskinlik halsizlik ve bulantilar bende de cok.

En son ne zaman gittin canim sen doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…