Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya aşırı üşüyorum ben öyle böyle değil. Kan değerlerim dipte sanırım. Tırnaklarım çökmüş gibi kansızlıkta oluyordu. Halsizlik falan cabası. Başladım şimdi kan ve b12 ye inşallah düzelirim ya. Doktor verdiğinde içmezsen böyle olur🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun. Bu havalar tam hastalanma havaları kendimizi vitaminlerle çok iyi beslememiz lazım. Ben de demiri kesmiştim saç dökülmen başlayınca yeniden başladım multi vitamin yaninda bagisiklik kuvvetlendirici seylerde kullanmamiz lazim aslinda bizim zerdecal hapi fln oluyor o tarz seyler mi tuketsek acaba? 🙄

Ben normalde çok üşüyen biri değildim ama görmen lazım kanım düştü sanırım başladım ilaca geri. Dışarıyı da soğuk sanıyorum ben😂 bi çıktıydım yanıyor 😂 ama soğuk ya şu an yatak odası 20 ye düşmüş bizim
22 derece bebekler icin odeal sıcaklıkmış bu arada. Her odaya bi tane termometre yapistirmak lazim aslinda

Ayyyy aynı yaaa hahahahah 😂😂 inst. Hikaye paylasiyorum hemen mesaj... getirin de sevelim.. ayaklarina torun bekliyorlar ve dedigin gibi sadece sevmelik ilgi milgi yok. Bi keresinde seviyodu ayy koktu altina yapti sanirim dedim. Ben degistiremem beceremem diyip bana verdi 😂 ailecek bi hafta sonumuz var onda da torun sevsinler diye oraya gidecez 😳 anne arada siz de gelin hep ayaginiza beklemeyin diye cevap yazdim ben de mesajina karsilik olarak. Gecen de diyo ki o mesaji sen yazmadin di mi oglum yazdi ben anladim zaten diyo. Dedim yooo ben yazdim kusura bakmayinda hep ayaginiza bekliyosunuz bizim bi hafta sonumuz var ailecek hafta ici ben hep evdeyim cikin cikin gelin davet beklemiyorsunuzdur heralde dedim 😒 sen torununu seversin ben de o esnada isimi gucumu yaparim dedim.

Kizim is guc yapabiliyo musun? Nasil geciyo, yardima ihtiyacin oluyo mu demek yok. Getirin de sevek getirin de sevek... Bundan sonra dan dun soylemeyi dusunuyorum valla 🤣
O sevme lafina ben sinir oluyorum ya kedi kopek mi bu cocuk alcan sevicen. Kaldi ki zatn oyle sevdirmez bebek kendini . Bebekle oyun oynarsin saklabanlik yaparsin ona, konusursun oyalarsin yani. İstiyolar ki mincirsinlar evirip cevirip oyuncak bebek gibi oynasinlar. Basiyo zirlamayi tabi cocuk sonra al annesi agladi bu 🙄

Yok kuzum 2.5 tog baya kalın zaten. Şimdilik ben içine kısa kollunzıbın giydiriyorum tam iyi geliyor. Biraz daha soğuk olursa içine giydiklerimizi artırarak ilerleyeceğiz. Burda tog değeri ve ne giyilecek diye bir görsel paylaşılmıştı bi ara

Bizim de eller hep soğuk, ağzından da ısladığı için sürekli. Gece yüzü de soğuk oluyor. Ayaklar da soğuk olabiliyor bazen onu patikle hallediyorum. Eldiven bu dönemde önerilmiyor canım gelişimi için. Karnına sırtına ensesine bakıyorum sıcaksa sorun olmaz. Diyetin nasıl gidiyor canım? Bebeğinde değişiklik oldu mu diyetten beri

Evlerin içi bir anda soğudu ya. Bizim de 23 gösteriyor ama baya soğuk, klima açıyorum içeride ısınsın diye. Bu sene erkenden yakacağız doğalgazı:(

Yaa cnım benim bebeğim de 2 gündür özellikle yere sırt üstü yatırınca öksürüyor. Doktora gitmeli miyim acaba?

sweetgirlcandy sweetgirlcandy

Aynenn evlerin içi baya soğudu ben doğalgazi actim disarda Güneş ama ev buz gibi
Klimayı da ekstra açıyorum
Elektrik sobasinida cikartik banyo yaparken açıyoruz
Ben klimayı çalıştırıyorum eşim çaktırmadan kapıyor sıcak oldu sanki diye ben çok üşüyen bir insan oldugum için o yüzden hep soğukmuş gb geliyor 😅
Gecende yazdim ona
Hayatim güneşi emzirirken klimayı çalıştirdim ama kızım kucamda uyuyakaldi onu uyandıramam sabahtan beri hiç uyumadı 2 saattir klima acik hakkını helal et dedim 🤣

Canim biz 1 aylikken covid olduk zaten acilde direk test yaptilar surekli ates vardi öksürükle bir atlattik sukur ama korkularim azalmadi

Yavrum kıyamam ya 1 aylıkken bide
Azalmaz mi bende öyleyim ya vallahi geçen birine gidelim dedi eşim sor gripli hasta biri var mi dedim nasıl sorcam o zaman gelme der dedi işte gitmeyelim o zaman dedim 🤣
Yakın arkadaşlarımıza var hepsi çocuklu cocugunuz hafif öksürse huysuz olsa hemen buluşma.icin iptal kararı alıyoruz
Gecensene cok görüşmediğim tanıdık biri var ayni yerde tesadüf denk gelmişiz neyse buluştuk bizimkide dun gece ateslendi dedi aha ben kur kafada ki kızım henüz ortada yoktu oglum 5 yaşındaydı ama neden çeksin cocuk bile bile neden görüşeyim olacaksa tabi olur ama huyum bu elimde değil

Ben 2 tane düz kafa yastığı aldım asla yatamadı. Benimki de tam tersi sadece sol tarafına yatmayı seviyor sol tarafı düzleşti. Seyahatlerde kullandığımız boyun yastığı aldım onu kullanıyorum şimdi o etkilisi oldu bende kafasını çeviremiyor:)
Kacinci ayda farkettinz benim bebegim 6 aylk bu aydan sonra duzelr mi

Ayyyy aynı yaaa hahahahah 😂😂 inst. Hikaye paylasiyorum hemen mesaj... getirin de sevelim.. ayaklarina torun bekliyorlar ve dedigin gibi sadece sevmelik ilgi milgi yok. Bi keresinde seviyodu ayy koktu altina yapti sanirim dedim. Ben degistiremem beceremem diyip bana verdi 😂 ailecek bi hafta sonumuz var onda da torun sevsinler diye oraya gidecez 😳 anne arada siz de gelin hep ayaginiza beklemeyin diye cevap yazdim ben de mesajina karsilik olarak. Gecen de diyo ki o mesaji sen yazmadin di mi oglum yazdi ben anladim zaten diyo. Dedim yooo ben yazdim kusura bakmayinda hep ayaginiza bekliyosunuz bizim bi hafta sonumuz var ailecek hafta ici ben hep evdeyim cikin cikin gelin davet beklemiyorsunuzdur heralde dedim 😒 sen torununu seversin ben de o esnada isimi gucumu yaparim dedim.

Kizim is guc yapabiliyo musun? Nasil geciyo, yardima ihtiyacin oluyo mu demek yok. Getirin de sevek getirin de sevek... Bundan sonra dan dun soylemeyi dusunuyorum valla 🤣
Benimki de üst katta bugün çıkıyorduk eşime getirmiyon diyo heralde benim kızda erken yatıyor artık eşim geldiğinde uyumuş oluyor. O da sen geliyon sanki de dedi annesine. Sonra daha diyo baban resmini seviyoda vırt zırt. Uyduruyo adam hiç öyle resimden sevecek bi tip değil. Hepsi aynı bunların

Geçmiş olsun. Bu havalar tam hastalanma havaları kendimizi vitaminlerle çok iyi beslememiz lazım. Ben de demiri kesmiştim saç dökülmen başlayınca yeniden başladım multi vitamin yaninda bagisiklik kuvvetlendirici seylerde kullanmamiz lazim aslinda bizim zerdecal hapi fln oluyor o tarz seyler mi tuketsek acaba? 🙄
Bende sambucol falan var kendimi kötü hissedince alıyorum hemen işe yarıyor

22 derece bebekler icin odeal sıcaklıkmış bu arada. Her odaya bi tane termometre yapistirmak lazim aslinda
Bende 23 24 diye biliyorum ideal sıcaklığı. Bizim de yatak odasında duruyo termometre. Bu gece 20 ye düştü sıcaklık ısıtıcıyı falan açtım hemen

Back
X