Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok iyi ettin olsunn bol olsada elbetki büyüycek çünkü nasıl birsey aldın yanları lastikmi nasıl alırsam acaba memnun olurum
Lcw nin hamile reyonunda çok güzel kotlar var, bildiğin normal kot ama kasık bolgesinden yukarı çıkarken göbeğimizi saracak rahatsız etmeyecek şekilde penyeye dönüşüyor. Onlar çok rahat tavsiye ederim. Kızımda da onlardan kullanmıştım çünkü ordan biliyorum

Bir de ben henüz almadım ama hamile esofmanlari var, normal eşofman görünümlü ama yine üst kısmı göbeği sarmalayacak şekilde. Çok rahat görünüyor onlar da

Reactions: Jou
Muaynesi olan kızlar umarım hepiniz güzel haber ile gelirsiniz.
Kızlar kızlar canım kızlar. Aldığımız kiloları ne yapacağız ya :) Dün akşam tartıldım 2 kg almışım 2 ayda.
3 ayda max 2 kg alın diyor doktorlar. her ay 1 kg ile koşu yolunu göğüslüyorum :)
o kadar çok acıkıyorum ki anlatamam size. ve ciddi anlamda kilo alabilecekler şeyler yemiyorum. porsiyonlarım da küçük tutuyorum.
napcam ben böyle ya. öneriniz var mı ?
70 kg ile hamile kaldım şu an da 72 kgyum

Evet canım doğru söylüyorsun bazen anlık sinirlerle sakin kalabilmek mümkün olmuyor maalesef. Ne kadar kendimi sakinleştirmeye çalışsam da karşında inadına iş yapan biri olunca sakin kalamıyorsun ve dediğin gibi en yakinlardan geliyor.
Bende evhamdan doktoruma yazdım yarın gel bakalım dedi inşallah bir sıkıntı yoktur hepimiz güzel haberler alırız

Aayyyy dedim belki çıkar birileri burdaa
Irmet levent duman a gidiyorum kuzum ilke ye gitcektim kanamam olmasaydı tabii kanamam olduğu gün ilkenin randevusu dopdoluydu bitane bulamadım levente gittim ama içime sindi sen pekii
Ben optimed Seda hanıma gidiyorum ama Levent duman çorluda reyaptayken gitmiştim çok iyi bir doktordur memnun kalmıştım değiştirme bence insanı çok rahatlatan bir doktor ve ben şuan öğrendim Levent beyin irmette olduğunuOna gidebilirim bak bende ilke hanımı çok metheden öğretmen arkadaşlar var ve memnunlar ben Seda hanımdan memnunum ama çok kalabalık oluyo her gittiğimde sıra beklemek yorucu sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum bazen

Evettt biyandann cok kalabalık oluyor içim sıkılıyor bide randevu cok zor buluyorsunn ama leventt boş olsada genede çok iyi detaycı bi adam ve herhafta 4 gunde bir hep kontorle cağırmıştı düşük tehlikem vardı çok uğraştı tutunsun diye çok şükür düzeldii sende gitt hem rahatlarsın herşeyi herdetayına anlatıyor biliyorsun tanıyorsun zaten hem memnun oldum canımaynı doktorumuza gitmek denk gelmesi ne kadar güzell

Evetttt kuzumm külotta aynı şekildee çok sagol bilgin içinn

tatlım kiloyu hiç sıkıntı etme valla bebeğin gelişimi sıkıntısız olsun da doğumdan sonra zaten gidiyor onlar her türlü. ablam tam 30 kilo aldı 20 kilosu 3ay içinde gitti. on kilosu da şuan duramadigi için kendiliğinden gidio zaten. birde ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk atıyorsun kiloyu diyorlar. benim kontrolum vardi çok şükür bir sıkıntı yok ama gelişimi bı hafta geri dedi. bilmiyorum sıkıntı etmelimiyim hiç yemek de yiyemiyorum

Aynı durumdan muzdaribiz, ben de 67ydim 70 oldum. Benim de iştahım çok açık, ne yapacağım bilemiyorum. Bebeklerimiz inşallah sağlıklı olsun onların bir sorunu olmasın da veririz biz de napalim. Ben kızımda 25 kilo almıştım, kızım 1 yaşına gelmeden 25i de gitti çok şükür. Insallah öyle olur yine, bebisler sağlıklı olsun da❤❤❤

çorluda yaşıyorduk eskiden ilk gebeliğimde 8 ay boyunca levent beye gitmiştim ve çok memnundum ama doğumu onda yapmak kısmet olmadı Tekirdağ’a taşındık doğumu orda yaptım bende çok memnun oldum en azından fikir alışverişi yaparız bnm yarın Seda hanımda randevum var tahlil sonuçlarımı göstereceğim muhtemelen 1 ay sonra çağırır artık Levent beye geçerim ozaman ne kadar iyi oldu bak sen olmasan Levent beyin Burada olduğunu bilmeyecektim teşekkürler

Bende aynı durumdayım cnm inanılmaz iştahım açık ve şimdiden 4 kilo aldımilk hamileliğimi 8 kilo ile atlatmıştım ama bunda durum farklı olacak belli sağlıkla atlatalımda verilir inşallah

Benim iştahım da hiç yok. Almadım daha hiç. Hiç bişey yiyesim yok.
Size başka sorum var. Cildinizi neyle nemlendiriyorsunuz ?
Ben hyülorik asit ve c vitamin serum üzerine la Roche posay kullanıyordum. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama yüzüme nemlendirici sürmem lazım. Bepanthene filan olur mı acaba. Bilgisi olan var mı

Yaaaaa iyikide dedim belki çıkan olurda olur yardımım dokunur dedim bende istanbuldan geldim evlendim 4 yıl önce eşimin işi burdaydı bende geldim buraya ne onun akrabası var ne benim birbirimize muhtacız herneyse işte gidersin kuzumm ama o seda hanıma nediyceksin peki belki levent bey seni görünce sasırcak ismimi söylesne bile tanırr ben levent bey hep orda sanıyordum halbuki yeni gelmiş demekkii muayenede 130 lira ilkçocuğun için allah bagışlasın 2ciside allahh saglıcakla kucağına almayı nasip etsin ömur boyu sağlıklı yaşasınlar inşaallahh

Ben de senin gibi dermokozmetik kullanıyorum, vichy, la roche, avene, clinique ama instagramda icerikleri_ne diye bir sayfa var ordaki ürünlerden inceliyorum ve bi tane nemlendirici aldım yeni

Levent bey isimden hatırlamaz cnm muhtemelen 8 yıl oldu Ama görünce hatırlar diye düşünüyorum Seda hanıma bişey söylemesem de olur sonuçta tercih bizim bakalım kısmet artık bundan sonrası amin canım inşallah hayırlısı ile atlatırız bu süreci ve sağ Salim alırız kucağınıza bebişleri

Kızlar benim moral aşırı kötü. Vajinal kültür sonucum da çıktı. Vajinalda flora bakterileri üredi yazıyor. Dün zaten idrar yolu enfeksiyonu için monurol içtim. Bu vajinal ilk üç ayda istenmeyen bişeymiş. Bazı doktorlar ikinci üç aya kadar erteliyormuş . Çok moralim bozuk ya….

Evett canım benimm kaçhaftalık şimdi bu bebükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…