Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende Çerkezköy’de yaşıyorum cnm ve kesinlikle haklısın doğru dürüst biyer yok özenip almaya zatenDoktor için kime gidiyorsun merak ettim

Reactions: Jou
Bende Çerkezköy’de yaşıyorum cnm ve kesinlikle haklısın doğru dürüst biyer yok özenip almaya zatenDoktor için kime gidiyorsun merak ettim
Aayyyy dedim belki çıkar birileri burdaa
Irmet levent duman a gidiyorum kuzum ilke ye gitcektim kanamam olmasaydı tabii kanamam olduğu gün ilkenin randevusu dopdoluydu bitane bulamadım levente gittim ama içime sindi sen pekii

Kızlar 13.30 a randevu aldım şimdi. Böyle tedirgin olmaktansa gideyim dedim aklımda hep acaba var. Lütfen dua edin bana hiç bir sorun olmasın

İyi yapmışsın canım ben de yarın gidicem biz doktorum la 2 hafta olarak anlaştık diğer türlü 1 ay çok fazla benim için yani riskli dönem geçene kadar tabi
Bende dun gece çok sinirlendim ağlama tartışma gerginlik falan derken bugün ağrılarım arttı. Doktoruma mesaj attım evham yapıyorsun gel bakalım dedi yarın gideceğim bende kontrole. Sağolsun hemen gel dedi bizim burada kontrol süresi 10 gün geçen perşembe gitmistim. Genelde cagirmazlar gittikçe isiniyorum doktoruma. İnşallah bebislerde bir şey yoktur sağ salim görürüz.

Varda cok küçük istediğimide bulamıyorum ben alişmışım orda alışveriş etmeye evlendiğimiz günden beri hep eşimle orda ederiz alışveriş mutlaka biz istanbula gideriz giderken hallediyoruz
Yani en iyisi canım orda yoksa istediğin napacaksın
Valla benimde üşüyodu arada sıcak basıyo çorap morap giymiyorum
Benimde bayadır yok çorap giymiyorum evde yeni dikkatimi çekti
İyi yapmışsın canım ben de yarın gidicem biz doktorum la 2 hafta olarak anlaştık diğer türlü 1 ay çok fazla benim için yani riskli dönem geçene kadar tabi
3 hafta sonra gel demişti yani haftaya cumartesiydi aslında ama tedirgin olunca aldım hemen bugüne
Bir belirtisiz olarak haberini bekliyorum canım muayeneden çıkınca
Tamamdır inşallah sorunsuz devam ediyordur

Evet canım benim hayırlısı ❤

Yaaa canım boşver gerilme bebeğinden senden önemli değil. Evham da olsa insan düşünmekten yoruluyor daha çok stres oluyor. Ben haftaya kadar düşünürdüm yani iyi mi bişey mi oldu diye. En iyisi gitmek

Merhaba, benim sat 23 Eylül. 27 Ekimde evde test yaptım iki çizgiyi görüp hastaneye gittim beta hcgde de gözüktü düzenli bir artış var. Program 6+1 gösteriyor henüz doktora gitmedim. Ayın 15’ine randevu aldım, hem keseyi görelim hem kalp atışını duyalım hayırlısıyla inşallah. O zaman 8. Haftanın içinde olacağım hayırlısıyla. Sizce beklemekle hata mı ediyorum? :)
Sizler hemen gittiniz mi öğrenir öğrenmez?

Ben varim:) kilo aldım, pantolonlarım olmuyor maalesef. Siyah bir hamile pantolonu aldım, göbek kısmı tam sarmıyor şu an tabiiki ama Türkiye de aldığın hiçbir şeyden pişman olmazsin mottosuyla aldım ben de
Kızlar kese 5+6, kalp atışı 7+1 artık gönül rahatlığıyla yazabilirim bende bugün kalp atışlarını duyduk doktor herşey yolunda dedi
Tebrik ediyorum, umarım hepbirlikte sağlıkla hayirlisiyla alırız kucağımıza evlatlarımızı. Tekrar gözünüz aydin❤

Çok iyi ettin olsunn bol olsada elbetki büyüycek çünkü nasıl birsey aldın yanları lastikmi nasıl alırsam acaba memnun olurum

Bazı insanlar hiç anlayışlı değil ben hamile birini duyunca veya görünce o kadar dikkatli konuşuyorum ki gerçi bu anlayışsız kişiler bazen en yakınlarımızda olabiliyor o yüzden hiç stres yapma bebişlere odaklanalım
Git kuzum için rahat etsin bana doktorum dediki sen 2 hafta sonra gel çünkü dayanamazsın sen böyle sık çağırınca bazen ücret bile almıyor benimde canıma minnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…