- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #7.601
Kıyamam doktor bana hemen prilam başladı sana verdiler mi ilaç falanAy valla bugün gün boyu zor tuttum kendimi aklıma ne gelse öğürdüm biraz öncede çıkardım valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam doktor bana hemen prilam başladı sana verdiler mi ilaç falanAy valla bugün gün boyu zor tuttum kendimi aklıma ne gelse öğürdüm biraz öncede çıkardım valla![]()
Tabii ki canm yazdım Karaca nın mesajına, iki ara öğünde de süt grubu var süt, ayran, kefir yada yoğurt, ara öğünün birinde bir adet meyve ve 2 adet galeta veya 3 4 kaşık yulaf dediEvet Karacanın dediği gibi bizlede paylaşır mısın![]()
Keşke şu kuruyemişi çiğ demeselerTabii ki canm yazdım Karaca nın mesajına, iki ara öğünde de süt grubu var süt, ayran, kefir yada yoğurt, ara öğünün birinde bir adet meyve ve 2 adet galeta veya 3 4 kaşık yulaf dedidiğer ara öğünde yine bir adet meyve süt grubu ve çiğ kuru yemiş
Tabii ki canm yazdım Karaca nın mesajına, iki ara öğünde de süt grubu var süt, ayran, kefir yada yoğurt, ara öğünün birinde bir adet meyve ve 2 adet galeta veya 3 4 kaşık yulaf dedidiğer ara öğünde yine bir adet meyve süt grubu ve çiğ kuru yemiş
Keşke şu kuruyemişi çiğ demeseleren sevdiğim şey kuruyemiş tadı da çiğ olunca çıkmıyor ki canım
![]()
Gerçekten mi ay ne sağlıklı huyun varBende hiç kavrulmuşu sevmiyorum ama bence bu sayede sende seveceksin :))
Gerçekten mi ay ne sağlıklı huyun vardiyet yaptığım dönemlerde de yedim canım yiyorum da hani kavrulmuşu gibi sevmiyorum. Bebek için onu da yeriz tabi dert o olsun
![]()
Canım bendede var sen gebeliğini öğrendikten sonra mi oldu o akıntın?Kizlar kusura bakmayin rahatsiz edicem. Cok cok af edersiniz silindigim zaman açik sari sumuksu akintim oluyo peçetede. Bide sanki kasigim boyle adet olucakmisim gibi dolu hissediyorum. Agrim yok ama boyle rahatsiz edici bi duygu. Yardimci olabilirmisiniz?
Evet ya maalesef bende kavrulmuş seviyorum özellikle fındık, kaju ama çiğ faydalıKeşke şu kuruyemişi çiğ demeseleren sevdiğim şey kuruyemiş tadı da çiğ olunca çıkmıyor ki canım
![]()
Ne demek canım aynen aslında bilinen şeyler inşallah bu süreci çok fazla kilo almadan bebişlerimiz alarak geçiririzHemen hemen öyle besleniyordum bende çok sevindim saol canım![]()
Ne demek canım aynen aslında bilinen şeyler inşallah bu süreci çok fazla kilo almadan bebişlerimiz alarak geçiririz![]()
bence yine de yeme canım. en azından ikinci trimers yada 3. trimers de yersinAynen öyle canım
Demek ki gerçek değilCiğeri bende çok yemek istiyordum da başlarda yasak diye yemedim
123 çıktı benim. Benim tahlilde üst sınır 106 yazıyor doktorda normal dedi ama dikkat etmeye çalışıyorum. Pek bir şey yiyemediğim için çok dikkat edemiyorum maalesef
Ben 1 yıldır hiç ekmek yemiyordum canım.Ekmek 3 dilim yiyeceksin onun da faydası var ama beyaz ekmek olmayacak dedi benim doktorum.
Ben gebeliği öğrenmeden önce baya bir cozutmuştum muhtemelen onun etkisi diye düşünüyorum.
Arkadaşımın şekeri yüksekmiş şeker yüklemesi yapamam zaten senin var demiş mesela tehlikeli sanırım bu şeker işi.
Elimizden geldiğince dikkat edicez![]()
Yeterince su içiyorum canım, günde 3lt.Yüksek ol a sebebi hareketsizlik canım ve az suymuş eğer beslenmene dikkat ediyorsan karbonhidrat birde
Aslında bu hafta gitmem lazımdı ama ben anneme gittiğim için gidemedim.Pazartrsi günü inşallah kontrolüm o gün 9+4 olucakAminn kuzumm inşallahh senin kontrol ne zamandı
Evet evet 2 gün oldu bırakalı bugün pişman oldum gece içicem yatarkenCanım hiç belli olmuyor cidden:) ee kestiysen yine başlasan rahat ederdin en azından. Prilam dediğim bulantı ilacı dimi:)
İçiyordum ama kesildi bulantım diye içmedim 2 gündür. Bugün berbattım tekrar başlayacağım gece yatarkenKıyamam doktor bana hemen prilam başladı sana verdiler mi ilaç falan
Yok zaten şu an tiksinmeden dolayı yiyemem de doğuma kadar yasakmıș ama ciğer hiç yemem heraldebence yine de yeme canım. en azından ikinci trimers yada 3. trimers de yersinçünkü a vitamini en çok olan besin ciğer şuan sakıncalı olabilir
![]()
Hadi bakalım güzel haberler olsun kıpır kıpır göstersin kendiniAslında bu hafta gitmem lazımdı ama ben anneme gittiğim için gidemedim.Pazartrsi günü inşallah kontrolüm o gün 9+4 olucak![]()
Ay hadi bakalım, çok güzel haberlerle gel inşallah canım.Aslında bu hafta gitmem lazımdı ama ben anneme gittiğim için gidemedim.Pazartrsi günü inşallah kontrolüm o gün 9+4 olucak![]()
Henüz ailem dışında kimse bilmediği için tahmin yürüten yok etrafımda.kızlar sizde bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili tahminler de bulunanlara sinir oluyor musunuz yoksa bu sadece ben de mi söz konusu