Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben demedim kız:)))

Ay evet kuzenim okuyordu Rize de 24 saatte gelirdi :)

Bende o balkabağını sevemedim yaw. Burada o yumuşak olandan yapıyorlar çok güzel oluyo

Güzel yaparım he gel :)
Ay balkabağının her halini seviyorum burada kızartmasınıda yapıyorlar üstüne ekşili sarımsaklı sosta döküyorlar.
Eşimde 1 kere mi ne geldi ondan sonra hep uçak arada da benimle Ankara üzeri 2 otobüs yaparak gitti hep o kadar yok otobüsle tek seferde çekilir gibi değil

Antibiyotikliyi sürmeyeceğim artık ama Fito var birde onu sürsem mi bilemedim. Zaten antibiyotikli krem çok kullanılmaması gerekiyormuş öle yazıyordu prospektüsünde. Analık zor ya
Enfeksiyon olmaması için kullan dedi doktor dikişler hassas oluyor direk kesi olduğu için sizin doktor ne demişti

Kizartmamıı

Sanırım yok yine bi dikkat ediyim. Valla tam üşütme havası ya

En sevdiğim ablam bana princ yerine arpa şehriyeli öğretti
Bide sehriyesiz bol sarımsaklı yapıyorlar unu fazla koyup daha yoğun kıvamda oda
İkisinde de tavuk oluyor misss

Bebis olsun mu istiyorsun
Evet insallah hemen olur
Bu arada kan damlası bizim kakayı siyaha boyamadı neden acaba?

simin55 canım sen newvit kullanıyordun demi kaka renginiz normal mi?
Normal cnm bizimde kakada bir değişiklik olmadı.
Kız delimisin niye hemen gebelik istiyorsun yav benim hala travmam geçmedi doğumla ilgili
İki düşükten sonra Tup bebek ile ikinci transferde bebeğime kavuşabildim. 35 yaşındayım. Fazla vaktim de kalmadı bir de o kadar uğraştığım icin vakit kaybetmeden ikincisi olsun istiyorum yine uğraşmam gerekecekse ne kadar erken başlarsam o kadar iyi. 35 yıl boyunca geceleri deliksiz uyudum, gezdim tozdum varsın artık uykusuz geçsin 3-5 senem YunSev

Sinkonta denilen bir yemek var bal kabağı ile yapılan o çok güzel görünüyorda bir türlü deneyemedim. Ama sarımsaklı falan ilk defa duydum
Kizzz bırak şu tatlıyı valla yiye yiyee bi hal oldum yaaa nasıl zayiflıcam n güzel gitmişti kilom

Ya hamilelikte ne güzel yemiyordum
En sevdiğim ablam bana princ yerine arpa şehriyeli öğretti
Bide sehriyesiz bol sarımsaklı yapıyorlar unu fazla koyup daha yoğun kıvamda oda
İkisinde de tavuk oluyor misss

Sarımsaklı da güzel olabilir bak

Yaa yaramamış belli
Aynen aşko
sweetgirlcandy sweetim beben nasıl oldu balım
Ya bide sen ev soğuk dedin ya benim evde soğuk
Bebişin bacakları buz gibi oluyor bazen. Oğlana yünlü çoraplı don alcam seninkide oluyor mu öyle.
Gazla arada atıyor bakalım sma ya başladık ben gündüz 2 alt giydiriyorum bide yelek sıcak oluyor. Tek giydirince üşüyor benimki de
Ohoooo onun evi seninkinden buz gibi oluyo emin oll hiç güneş almayan bi ev
Ahahahahh

Kendisi anlatırdı hep ordan biliyorum canım totolarını donuyo lanet biyer diyodu kv sagolsu

Kv terörüne mi kurban gitti Oyy kuzummm sweetgirlcandy

Kv nerde ev yaptırdıysaa guneş almiyo hiç yaz kış soğuk
Aaaa öyle deme mutfak wc banyo ve yatak odasının bir penceresi güney cephe oturma odası çocuk odası salon kuzey cephe oturma odası ve yatak odasının birer pencereleri de batı güneş batarken işte ordan geliyor ikindi vakti 10 numara ev yaptırmış kv mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…