Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa kızlar bişey sorucam gece rüyamda hamile olduğumu gördüm psikolojim bozuldu sabah öyle mutsuz uyandım ki .
Süt koruyor mevzusu gerçekmi acaba korurmu cidden . Nasıl korunuyorsunuz
Canım doğumdan sonra hastaneden çıkarken daha doktorum uyarmıştı sakın sütün koruyor diye düşünüp rahat davranma diye ben o yüzden korumaz diye biliyorum

Cok guzel oluyo bikere yapmiştım kendime
Ay bana tarif verin gaz tapacak diye mercimek vs yiyemiyorum. Ondan yapayım yiyeyim canım istedi Bir günde şu biber, domates, soğan ve sarımsağı biraz zeytin yağı (zy olmayadabilir emin değilim) ile fırına atıp sonra çorba yapıyorlar ya onu deneyeceğim. Bunu yapıpta güzel oldu diyen varsa geri kalanı için tarif alabilirim internette var bir sürü ama bildiğim birinin tavsiyesi daha geçerli olur

Yaylayı uzun zaman oldu yapmıyorum cano ama közleme işini bende hala yapcam

Kuzum bn çok kullanıom y. Bn ilk 3ay gümüş kapak kullandım . Yara içinde çok iyi olurdu keşke alsaydın onu takınca ped değmiyo ucuna yani temas yok
Kardeşim hediye aldı ağrılarımı duyunca hemde silverette bayada para verdi sağolsun. 1-2 kere takabildim başka takamadım. Oda çok değil.. Acayip göğsüme baskı yaptı iz oldu anlayamadım hatta der aldım kullanmadın diye Bendee olsun boşver gümüşte para ediyor 2. El satarız diye işin şakası tabi

Yaylayı uzun zaman oldu yapmıyorum cano ama közleme işini bende hala yapcam
Hep yayla yapıyorum Onun için değişik çorbalar arayışındayım..
Ama o köz çorbası çok güzel oluyor diyorlar çok merak ediyorum.
Brokoliyide çok severim ama içine krema ya da süt giriyor ya o yüzden biraz uzak duruyorum. Gerçi doktorum yasak koymadı ama ne bileyim.. Balkabakları çıkıyor kışında en favori çorbam balkabağı çorbası

Reactions: Jou
Tavuk sulu yoğurt çorbası mı ay ilk kez duyuyorum. Müsaitliğinde tarif isterim

Tabikiii en sevdiğimiz çorba. 1 bardak Tavuk suyu ve 2 bardak su içine 1 kaşık pirinç ekle pişir az bişey. Diğer taraftan 1 bardak yoğurda bir yumurta sarısı 1 dolu yemek kaşığı unu karıştırıp tavuk suyuna ekle 4-5 dk kısık ateşte pişir. Üzerine de tereyağı ve bol nane oh mis ben 2 kişilik yaptım tabi sen duruma göre ayarlayabilirsin tavuk suyu biraz daha fazla ekleyebilirsin

Benim sürekli yaptığım çorba çok güzel oluyor tavsiye ederim

Ay saolasın tatlım yumurta kokmuyor dimi? ben yayla çorbasını hep yumurtasız yapıyorum kokar diye

Sutsüz yap cano dicem ama tadı nasık olur bilemedim mesela soğan un havuç patates kavur iyicene öncede unla soğan tabi sonra onlar brokoliyide at koy su kaynasın blendir geçir belki güzel olur
Balkabağı çorbasınıda hiç içmedim gözüm kesmedi bilemedim korktum yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…