Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay evet çıkmıyor ben yıkıyorum güneş kurut sonra yine yıka çıkmadıysa aynı işlem devam

Valla çamaşır olayı bende Yangın yeri oglaninda okuldan her gun 2 çeşit alt üst iç çamaşırı kirleniyor
Ay şimdi aklıma geldi sabah trip attı paşam bana neymiş camasir yikamiyormusum :) 6 yaşındaki velede bak hele
Kiyafet var.ama pazt giydiği şeyi giymek istiyorum hergun makina açılmıyor cocum dedim

Ben üstüne bulaşık detarjanı döküyorum mutfakta ki leke üzerine günlük hızlı yıkamada 60 derece veriyorum aninda cıkıyo dene istersen
Kiz deneyeyim madem hemen sarı atletimiz var,hemen deneyip yazacam
Bende makineye atmadan önce beyaz sabun ile yıkıyorum çıkıyor. Hiç iz lekesi yaşamıyorum ben

Valla anlamadım ki 2.5kilo bebeğe veriliyorsa bizimkine çok az gelir nasıl olacaksa

1mrw canım sen demiştin ya süt ürünlerini komple kestim diye doktordan kalsiyum iste

Kuzu ben bundan veriyorum
İçinde çekiyorsun zaten doktor 1ml yazmisti ondan biraz az veriyorum
Bana da bunu gösterdi canım 6damla ver dedi önce kilosuna baktır gel sonra söyleyin dedi bakınca dedi 6damla diye jou da 6damla kıllmaıyomuş herkese 6diyosa kiloyla ilgili değildir dedim ama

Heleeeeee paşaya bak Kız bunlar bizi beğenmezlerde ilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…