Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy cano yaa bu mamalardan ne çektiğin ya

Tamam canım sağ ol cevap için ben de almadım henüz alıp başlayayım kısa zamanda. Doktor bile devletin veridğini önermedi kilo başı değil o zaman demi herkese 6 diyolar heralde ocean için

kızlar ek gıdayla ilgili tecrübelerinizi buraya yazsanıza.
biz yoğurda başlamıştık, hiç yememişti ara verdim 10 gün, dün yine verdim ama farklı olarak ılık verdim bu sefer. mayaladıktan 1 saat sonra filan hiç dolaba koymadan yani. böyle olunca baya 10 kaşık filan yedi. daha da yerdi de ben vermedim ilk günden bebekleriniz yoğurt yemezse aklınızda olsun, soğuğu sevmiyolar resmen

Tamam canım sağ ol cevap için ben de almadım henüz alıp başlayayım kısa zamanda. Doktor bile devletin veridğini önermedi kilo başı değil o zaman demi herkese 6 diyolar heralde ocean için
Yok kilo başı diye birşey demedi bana oceanda öyle demekkii cano normal benimki ilkbaşta pek begenmiyo ama sonradan emiyo şılap şılap sevdiriyorum bak ne vercem sana diyorum önce güldürüyorumm alıyo açıyo ağzını bakıyo ne bu bi deneyeyim ımmmhh

Aman maşallah alsın kuzum ya almazsa zor olur çünkü

Reactions: Jou
Canım benimm tabiki yazman içini dökmen iyi oldu nedesem boş senin fikirlerin çok daha önemli hiç yapamıyosan oğlunu al git sen onun yanında hint kumaşımısın bende babasız büyüdum anlıyorum senii ama bi nevide kendini düşünmen cok daha iyi olurr düzeltmen içinde eğer böyle devam edersen ben daha mutlu olamam dersin gözünü korkutmak lazım çocuk var diye gidemezsin diye düşünüyor olabilirr

Kakasini nasil yapiyo oceandan sonra bi degisiklik var mi?

Demin bir hapşurdum kızım korktu ve aglamaya başladı ve bu hapşuruğumla ikinci korkutuşum; iyi de ben hiç nazik hapşuramam ki el mahkum hapşuuuudan hapşiiiye geçmem lazım acill
Ay bende tutuyorum yoksa ödü patlıyor resmen eşim bi hapşurur sen bile yerinden zıplarsın öyle doğduğunda bi hapşırdı nasıl ağladı yavrum ondan beri odadan kaçar hemen
Evet baby goat kullanıyorduk yeşildi demirden öncede. Herhangi bir sorunu yok çok şükür
Kizlar benim bebe ablasiyla ben de saç birakmadi yoldu..şoyle saclarimi yapip gezemiyorum,hep topla hep topla sıkıldım.sizinkinde de oyle mi, kucagimiza alir almaz sacimiza yapışıyo
Ay benimki de ya elini de açmıyor
Valla olabilir de kalında giydiriyorum ama illaki üşüyordur altını falan açarken. Aman alerji ya da mamadan olmasın da
Oyyy kuzum nedir bu mamalardan cektigin
Valla sorma canım ya
Kızlar doktor ocean kan damlasını önerdi bize kullananlar günlük kaç damla veriyor? 6damlayla başla dedi kilo desen kilo hesabıda değil neye göre dedi acaba sormadım da aşı telaşında
6 damla 2.5 kilo çocuğa veriliyor ocean da
Ayyy cano yaa bu mamalardan ne çektiğin ya
Sorma kuzu ya valla

Simdi gordum yazdiklarini, ben aptamilin inek sutu alerjisi icin olan mamasini kullaniyorum, bizim kaka da hep yesil, boya yedirmissin gibi cocuga, ispanak yesili bildigin bide krem gibi, oyle oluyomus sanirim mamadan, doktora da sormustum ben normal demisti
Vallahii odama geçiyorum sallıcam sallıyorumm uyusun tam uyudu hapsu sesini duydu ağlamak kıyamett ben nazik hapşuruyorum yaninda tırsıyorum vallahii öksürmek yok aksırmak yok hapşurmak yok
Benimki de oksurunce korkuyo, emzirirken oksurunce memeyi birakip yuzume bakiyo tip tip diyorum sana degil sana bagirmadm ben öksurdüm, sonra dönuyo geri memeye

Yok cano hatta bugün kakası çok iyiydii anne sütü gibi kakasını etti
Aaa çok iyi,hani kirmizi felan oluyo demislerdiya gozum korktu..neyse herhangibi degisiklik olursa kakalarinda burdan paylasalimda hazirlikli olalım.bende pazartesi başliyorum

Hahahahahahaahhaha ayyy aynı benim almiş

Aaa çok iyi,hani kirmizi felan oluyo demislerdiya gozum korktu..neyse herhangibi degisiklik olursa kakalarinda burdan paylasalimda hazirlikli olalım.bende pazartesi başliyorum
Aynen canım burası iyiki var cidden
Benimkinde olmadı öyle kakası sarımsı ayni normal bi kakaydı bezi kapladı hatta çamasırda kakası oldu

Ay ben önden msj atıyorum sakin ses çıkarmayın diye çünkü diğer büyük veledim var
Dun aksam diyorum oğlum ses etme sanki ben ole dememisim gibi motorun ustunde kamyona vuruyor cinarrrr diyorum bu sefer ayaklar pedallara vuruyor ses çıkartıyor in surdan bakim dedim

Şey oluyormu oğlumada cok yaparlardı gıcık olurdum
Gozleri açık etrafı inceliyor bu uyumaz uykusu yok bunun diyorum ole olduğuna bakmayın uykusu var

Sorma canim hiç beklemiyordum acikcasi cok üzüldüm
Annem bakarda marttan önce bakamıyor
Anneanneme bakıyor suan oda inan çocuktan farksız
Yarin is yerine gidip izah edeceğim
Ya 16 yıllık isyerim şartlarım iyi işimi bırakmakta istemiyorum
Annem kızım bi sekilde 5 Ay ben idare edim 5 Ay fln kayinvaliden bakar dedi
İşyeri o kadar beklemez ne olacak bilmiyorum bu işin sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…