- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.772
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #77.721
Hahah kıyamam yaaDun kocam hapşu diye bagırdı bi aglamakk ağlarken sesi kısıldı
Ayyy cano yaa bu mamalardan ne çektiğin yaSma ya başladığımızdan beri 2 günde bir yeşil cıvık yapıyor. Ay valla kafayı yiycem sorun mu değil mi kaka testi de böyle yazdı
Annem yeşil, cıvık ve kokulu olması üşüttüğünde olur diyor. İnstagramda falan doktorlar yeşil kaka normal hastalık belirtisi değil diyor. Aile hekimi yeşil ve mukuslu kaka sıkıntı diyo
Eki Görüntüle 3144117
Aynenn bende öyle yapıyorum gülüyoHahah kıyamam yaademincek yine bi hapşurdum baktim gözleri pörtletti yine hemen heehehehheee cok komikkk diye algısını dagıtmaya uğraştım aglamasin diyee
Tamam canım sağ ol cevap içinUlan ben dedim kullanan varmı kimse cvp vermediiben veriyorum canım 6damla ama o sıkma şeyi tam yapıyo 0.5 ml yazıyo tam cekiyo 6 damla gibi oluyo benimki sağlıkocagındaki kabiz falan yaparsa bunu verirsiniz demişti ama ben aldırdım başladım hemen
Yok kilo başı diye birşey demedi bana oceanda öyle demekkii cano normal benimki ilkbaşta pek begenmiyo ama sonradan emiyo şılap şılap sevdiriyorum bak ne vercem sana diyorum önce güldürüyorumm alıyo açıyo ağzını bakıyo ne bu bi deneyeyim ımmmhhTamam canım sağ ol cevap içinben de almadım henüz alıp başlayayım kısa zamanda. Doktor bile devletin veridğini önermedi kilo başı değil o zaman demi herkese 6 diyolar heralde ocean için
Aman maşallah alsın kuzum ya almazsa zor olur çünküYok kilo başı diye birşey demedi bana oceanda öyle demekkii cano normal benimki ilkbaşta pek begenmiyo ama sonradan emiyo şılap şılap sevdiriyorum bak ne vercem sana diyorum önce güldürüyorumm alıyo açıyo ağzını bakıyo ne bu bi deneyeyim ımmmhh
Canım benimm tabiki yazman içini dökmen iyi oldu nedesem boş senin fikirlerin çok daha önemli hiç yapamıyosan oğlunu al git sen onun yanında hint kumaşımısın bende babasız büyüdum anlıyorum senii ama bi nevide kendini düşünmen cok daha iyi olurr düzeltmen içinde eğer böyle devam edersen ben daha mutlu olamam dersin gözünü korkutmak lazım çocuk var diye gidemezsin diye düşünüyor olabilirrKizlar konumuzdan bağımsız sizleri kendime yakın hissettiğim psklojik olarak ayni seyleri yasadigimizi dusundugum icin dertlesmek istedim . Ben çok mutsuzum ama bu gercekten ileri boyutta bi mutsuzluk esimle 14 aydir evliyiz oncesindede 14 sene bi gecmisimiz var ilk sevgilimdi hatta 16 yasimda anneme ben evlenicem diye tutturmustum oda esimin huylarini begenmiyordu siddet egilimi vardi ofkeli bi cocuktu kizim bunla yapamazsin olmaz oku vs dedi tabi arada cok sorunlar oldu kavgalar gurultuler bende ayrildim 10 sene sonra tekrar karsilastik tabi bu surede beni cok aradi karsima cikti ama ben istemedim 10 yıl ayriydik sonra ben degistim dedi hersey guzel olcak evlencez falan tabi o ara askeriyede personel olarak goreve baslamisti sırf benimle birlikte olmak icin istifa etti sınırdaydi gorusemeyiz gelmem lazim diyerek meslegini birakti buraya geldi is kurdu evlendik ama anneme asla iyi davranmadi kopruden gecene kadarmis hersey bu hayatta sahip oldugum tek ailem annemdi oglumdan önce babam yok kardesim yok 2 kisi yasadik savas verdik ve aramizdaki bağ bambaska oldu evlendigim gunden beri herseyimi annem yapiyor kışlıgimi kiyafet alisverisimi teknolojik esya alimlarim hep ondan 9 ekimde dogum gunumdu onun icin geldi bi ton eziyet cekti zaten 1 gözu hic gormuyor digeride %40 yollarda sorun yasiyor cok neyse geldi pazar gunu oglana dus aldirdiktan sonra babasi tulumu giydirirken tıkandı annemde panik atak var hemen cocugu kucakladi esimde napiyosun ya birak cocugu dedi elinden aldi sertce annemi neden uzuyorsun her defasinda aynisi oluyor napti kadin dedim annen hayatimizda oldugu surece biz mutlu olmiycaz dedi neymis annem panikmis yuksek sesli konusuyormus tek sorun bu yillar oncesinden kuyruk acim var demiyor bahaneler bahanelrr dogum gunumu kutlamadi gece 3 te körkütük sarhoş geldi küfürler havada uçuşuyor tabi annemde mutlu degilsen benimle gel dedi cok mutluyum sen beni dusunme olur her evlilikte boyle dedim ama gitmek istiyorum beni baglayan tek sey oglum ben babasiz buyudum onda oyle buyusun paramparca bi hayati olsun istemiyorum ama kendimde böyle yasamaya devam edersem ileri derecede sinir hastasi olcam ne yapicagimi bilmiyorum inanın buraya yazmasam catlardim birilerine anlatmam lazimdi kendi etrafimdan kimseye anlatamiyorum anlatirsam olaylar kariscak bi cikar yolu yok bunun farkindayim ama ayni evin icinde nasil davranmam gerekiyor en azindan bana o konuda yardimci olsaniz cok sevinirim suan aynı sofraya bilr oturmuyorum onunla
Kakasini nasil yapiyo oceandan sonra bi degisiklik var mi?Ulan ben dedim kullanan varmı kimse cvp vermediiben veriyorum canım 6damla ama o sıkma şeyi tam yapıyo 0.5 ml yazıyo tam cekiyo 6 damla gibi oluyo benimki sağlıkocagındaki kabiz falan yaparsa bunu verirsiniz demişti ama ben aldırdım başladım hemen
Yok cano hatta bugün kakası çok iyiydii anne sütü gibi kakasını ettiKakasini nasil yapiyo oceandan sonra bi degisiklik var mi?
Ay bende tutuyorum yoksa ödü patlıyor resmenDemin bir hapşurdum kızım korktu ve aglamaya başladı ve bu hapşuruğumla ikinci korkutuşum; iyi de ben hiç nazik hapşuramam kiel mahkum hapşuuuudan hapşiiiye geçmem lazım acill
Evet baby goat kullanıyorduk yeşildi demirden öncede. Herhangi bir sorunu yok çok şükürCanim demir takviyesi kullanmadan oncede koyu yeşil miydi? Mama yiyen bebeklerde yesil olmasi daha normal sanirim.huzursuzluk var mi alerji olursa,hastalik olursa bebegin huzursuz olur zaten.kontrolde tekrar konisursunz belki test ister doktorun alerji
Ay benimki de ya elini de açmıyorKizlar benim bebe ablasiyla ben de saç birakmadi yoldu..şoyle saclarimi yapip gezemiyorum,hep topla hep topla sıkıldım.sizinkinde de oyle mi, kucagimiza alir almaz sacimiza yapışıyo
Valla olabilir de kalında giydiriyorum ama illaki üşüyordur altını falan açarken. Aman alerji ya da mamadan olmasın daCanım bence farketmeden üşüyo olabilir oğlum da arada yeşil yapıyo kakasını sıcak tutmaya başlayınca düzeliyo rengi. Arada mukus da oluyo ama sorun değil kan görmedikçe demişti doktor. Ki kanı bile birkez görünce telaş yapmayın düzenli olursa sıkıntı dedi
Valla sorma canım yaOyyy kuzum nedir bu mamalardan cektigin
6 damla 2.5 kilo çocuğa veriliyor ocean daKızlar doktor ocean kan damlasını önerdi bize kullananlar günlük kaç damla veriyor? 6damlayla başla dedi kilo desen kilo hesabıda değil neye göre dedi acaba sormadım da aşı telaşında
Sorma kuzu ya vallaAyyy cano yaa bu mamalardan ne çektiğin ya
Simdi gordum yazdiklarini, ben aptamilin inek sutu alerjisi icin olan mamasini kullaniyorum, bizim kaka da hep yesil, boya yedirmissin gibi cocuga, ispanak yesili bildigin bide krem gibi, oyle oluyomus sanirim mamadan, doktora da sormustum ben normal demistiSma ya başladığımızdan beri 2 günde bir yeşil cıvık yapıyor. Ay valla kafayı yiycem sorun mu değil mi kaka testi de böyle yazdı
Annem yeşil, cıvık ve kokulu olması üşüttüğünde olur diyor. İnstagramda falan doktorlar yeşil kaka normal hastalık belirtisi değil diyor. Aile hekimi yeşil ve mukuslu kaka sıkıntı diyo
Eki Görüntüle 3144117
Benimki de oksurunce korkuyo, emzirirken oksurunce memeyi birakip yuzume bakiyo tip tipVallahii odama geçiyorum sallıcam sallıyorumm uyusun tam uyudu hapsu sesini duydu ağlamak kıyamettben nazik hapşuruyorum yaninda tırsıyorum vallahii öksürmek yok aksırmak yok hapşurmak yok
Aaa çok iyi,hani kirmizi felan oluyo demislerdiya gozum korktu..neyse herhangibi degisiklik olursa kakalarinda burdan paylasalimda hazirlikli olalım.bende pazartesi başliyorumYok cano hatta bugün kakası çok iyiydii anne sütü gibi kakasını etti
Hahahahahahaahhaha ayyy aynı benim almişSimdi gordum yazdiklarini, ben aptamilin inek sutu alerjisi icin olan mamasini kullaniyorum, bizim kaka da hep yesil, boya yedirmissin gibi cocuga, ispanak yesili bildigin bide krem gibi, oyle oluyomus sanirim mamadan, doktora da sormustum ben normal demisti
Benimki de oksurunce korkuyo, emzirirken oksurunce memeyi birakip yuzume bakiyo tip tipdiyorum sana degil sana bagirmadm ben öksurdüm, sonra dönuyo geri memeye
Aynen canım burası iyiki var ciddenAaa çok iyi,hani kirmizi felan oluyo demislerdiya gozum korktu..neyse herhangibi degisiklik olursa kakalarinda burdan paylasalimda hazirlikli olalım.bende pazartesi başliyorum
Evettt tam uyuttum eşim yanıma geliyo bise diyo hemen gözler fıldırrr fıldırr bide işten geliyo tam uyutuyorum kapıdan girmiş kızım diye bagrıyo ulann adamm sen beni çıldırtcanmı diyorumm secmeyecem kızımı diyo eee all dedim hem sev hem uyut diyorum
Ben citcitli atletlerini camasir sulu suya koynaktan yipranmislar bikaçi delindi..kakasi bulaşiyo başka turlu cikaramiyorum sarıliğiAynen canım burası iyiki var cidden
Benimkinde olmadı öyle kakası sarımsı ayni normal bi kakaydı bezi kapladı hatta çamasırda kakası oldu
Canımm geçmişten gelen sorunlar gün yüzüne çıkmış iyice. Zaten henüz yeni evliyken bir de bebeğin aileye katılmasıyla dinamikler de değişiyor tam adapte olamamış bu duruma bence. Hala eski alışkanlıklarını yaşam şeklini sürdürmek istiyor. Bebeği eşin de istemişti dimi yani hazırdı kafa olarak bunun için? Benim fikrim konuşup anlaşmadan annenle gidersen iletişiminiz iyice kopar ki zaten çatırdamalar başlamış. Sonra da sen çoçuğu da alıp çekip gittin olur. Bence annene gideceksen bile önce annen gitsin sen eşinle konuşmayı dene, sonra birlikte karar alın ben biraz dinleneyim hem tatil olsun diye git Aydına. Bir de gerçekten bebekle birlikte insanın evliliği farklılaşıyormuş az çok hepimiz yaşıyoruz bence. Benim evliliğimin 6. Senesi olmasına rağmen bebek olunca hiç farketmediğim şeyleri farkettim ama bunun da geçici bir süreç olduğunu bilmek gerekir. Tabiki eşinin de evliliği sürdürmek için bazı şeylerden fedakarlık etmesi gerekiyor bunun için.
Yaaaaa canımm çok üzüldüm bakıcı olayına. Konuşmuştuk seninle bu konuyu. İnşallah annen idare edebilir bir süre en azından. Az da kaldı senin dönmene. Ben de yarın ücretsiz izine ayrılacağım anneme biraz çıtlattım yarım gün bakarım dedi şimdilik ama bakalım zamanı gelince nasıl olacak. Çok zor bir yandan işini bırakmak istemiyor insan şöyle krizli bir dönemde hele ama bir yandan da çaresiz kalıyor
Green clean leke çıkarıcı muhteşem sarı kusmuk lekelerini bile çıkarıyor tavsiye ederimBen citcitli atletlerini camasir sulu suya koynaktan yipranmislar bikaçi delindi..kakasi bulaşiyo başka turlu cikaramiyorum sarıliği
2-3 kere yıkayınca bilemedin 4 çıkıyorBen citcitli atletlerini camasir sulu suya koynaktan yipranmislar bikaçi delindi..kakasi bulaşiyo başka turlu cikaramiyorum sarıliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?