Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet evin alisagelmis bir düzeni ödemesi var bu tek maaşa düşüyor arti masrafların da artıyor yeterki iyi olsunlar orası ayrı ama
Bi sekilde bir yön vermek gerekiyor

Amin kuzum

İlk yardım kursuna gitmek lazım önemli bir şey

Cok istiyorum oğlumda iki kere boğazına kaçma oldu birinde ekmek 8 aylik flndi
Sert yerini kemirsjn diye vermiştim bizim analar öyle yapıyor diye bu eritmis boğazına kaçırmış Ay tekim.yanimda sadece 8 yaşında eşimin yeğeni vardi

2. De 2 yaşındaydı oğlum havuç cok sever
Bizede kuzen geldi davetiye vermeye
Bizimkide inanilmaz yabancılar onları gordu basladi ağlamaya bi kaçtı.havuc gözler mosmor oldu ayyy Allahim.koruusn

Kizlar ya bebekleriniz kacta uyuyor kacta kalkiyor gece kac kere kalkiyor??
Benimki 12den once uyumuyo ya
Simdi bu saatte uyuklamaya yatti, bu saatte gece uykusuna mi yatmasi gerekiyo, bu saatte uyursa bnmki gece 3te kalkar oturur
Bu uyku konusunda cok cikmazdayim, artik bi duzen olusturmam lazim nasil yapsam siz neler yapiyosunuz bahsedin de ornek olsun bana

19.00-19.30 da yatıyor. Sabah 7 8 gibi mamaya uyanıyor. Yarım saat 1 saat duruyor geri uyuyor. Sonra mamaya kalkıyor 11 gibi 2 3 saat uyanık. Sonra tekrar uyku. Gündüz 1 2 saat uyku, 1 2 saat uyanıklık bu şekilde

Ay masallah ya, benim cocugum yarasa galiba
Benimki de 21.00-00.00 arası uyanık oluyordu. 3.ay kontrolünde dedim 12 de uyuyor. Olmaz 9 da uykuya geçmeli dedi doktor. Eşime dedim ne yapıyım el kadar bebe. 3 gün sonra bi uykusu kaydı 9 da yattı ondan sonra düzene girdi en geç 20.00 de uyumuş olur

Masallah masallah masallah minnosa
Bende deniyim bari zorla 3-5 gune alisir heralde o zmn
Erken uyumasi önemliymis evet, buyume hormonu erken saatlerde uykuda salgilanirmis

Canimm benim şekerleme gibi yaşıyo ensonda 1 12 gibi uyuyo sabah 8 9 gibi uyaniyo hic uyanmıyo gece bende inan yoruluyorum gundüzleri çok uyumuyo

Canimm benim şekerleme gibi yaşıyo ensonda 1 12 gibi uyuyo sabah 8 9 gibi uyaniyo hic uyanmıyo gece bende inan yoruluyorum gundüzleri çok uyumuyo
Aynen iste bnmki de gunduz 40dk fln uyumaya basladi son gunlerde sukur, gerisi hep 10dk
Gece de 12de uyuyo, butun gece de saat basi ya da 2 saatte bir kalkiyo emmeye

Reactions: Jou
Masallah masallah masallah minnosa
Bende deniyim bari zorla 3-5 gune alisir heralde o zmn
Erken uyumasi önemliymis evet, buyume hormonu erken saatlerde uykuda salgilanirmis
Evet doktorum bana ikindi vakti son uykuya yatırma kaydır düzeni demişti öyle deneyebilirsin

Evet doktorum bana ikindi vakti son uykuya yatırma kaydır düzeni demişti öyle deneyebilirsin
Evt suan galiba oyle oldu, 8de uyuklamaya yatti isigi misigi kapadim, yarim saat sora kalkti kaldirmadim uykusunu devam ettiriym o zaman, hadi bismillah bu aksam ilk olsun alissin insallah

Evt suan galiba oyle oldu, 8de uyuklamaya yatti isigi misigi kapadim, yarim saat sora kalkti kaldirmadim uykusunu devam ettiriym o zaman, hadi bismillah bu aksam ilk olsun alissin insallah
Aynen bi dene bakalım uyanmaz umarım. Benim ki bide uykuyu seviyor sanırım komple karanlıkta yatıyor hiç açmıyorum ben

Aynen bi dene bakalım uyanmaz umarım. Benim ki bide uykuyu seviyor sanırım komple karanlıkta yatıyor hiç açmıyorum ben
En iyisi, ne kadar karanlik olursa o kadar cok melatonin salgilanirmis uykuda, bnm perdeler siyah bide cok az bi isik yakitorum ama mum isigi gibi, cocugu goremiyorum yoksa

Aynen iste bnmki de gunduz 40dk fln uyumaya basladi son gunlerde sukur, gerisi hep 10dk
Gece de 12de uyuyo, butun gece de saat basi ya da 2 saatte bir kalkiyo emmeye
Resmen aynıyızz 3 saati geçse kalkıyom emziriyorum uyuyo kaderdâşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…