Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İlk asiyi olduk bizde doktor tavsiyesiyle ama cocugumun bagirsaklarini midesini mahvetti, gaz mi yoksa karin agrisi mi bikmiyorum cok kivrandi hep gocur gocur sesler geldi midesinden falan, alerjiyi tetikledi ondan olmustur dedi doktor da ve ikincisini yapmayalim o zaman cocugu zorlamayalim dedi, biz de yaptirmicaz

Alıyım tamam
Ay çok güzel dimi önünde oyuncak kutusu var eğilip istediğini alıyor
Ay masa en tehlikelisi herseye maydanoz bu ara
Evet yaaa. Masaya oturmuyor bizimle yoksa talan edecek
Bak guncellenmis iste,demek ki akli eşyalarda kalmis:))
Ay bide ne yaptı yatıyordum ben uyudu emzik yanağının oraya düştü. Sonra ses geldi şapır şupur emiyor. Alması imkansızdı nasıl aldı anlamadım. Sonra bi baktım parmağına takmış elini sallarken sallarken beşiğin bi kenarına fırlattı bunları uyurken yapıyor

Kiz iste bu uykuya direnmeler hep bu guncellemeler yuzunden.hele bide 8 aydan sonra gece gece ayaga kalkacaklar o daha fena

Ay sorma eller sürekli tutma peşinde
Ya bide mutfakta ana kucağında neyse durmuyor eline bisi veriyorum heyecanla eller titriyor dudak buzusuyor iki dk sonra fırlatıp tekrar mizmizlaniuor yine bisi veriyorum derken kahvaltı.hazir
Kahvaltı.yaparken oyuncak veriyorum sonuna doğru masaya alıyorum ses hemen kesiliyor pisssss

Aynı ama ben almıyorum bebek arabasında bekliyor mızmızlanarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…