Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amazing family koca 4 bebeler napiyy gel biraz yavv özleduk
koca 4 bebe ne kızz
İyiyiz şükür kocamla hunileri taktık öyle geziyoruz evde ahahajf
Şaka bi yana epey zorluyor bu ara cocuklar ondan telefonu pek alamıyorum elime. Boş oluncada babaları böyle yanımda olmasa nasıl yapardım diye düşünüyorum kara kara(eşimde ben ölürsem bunlar ne yapar diye düşünüyormuş öyle söyledi)
Psikolojiler gidik anlayacağın
Canları sağ olsun geçecek bu günler elbet
Bebişe gelirsem bu curcunada en eğlenen o sanırım. Hiç boş kalmıyor abiler,abla ilgi full
Çok fazla salyası akıyor ve sürekli elleri ağzında. Bayada huzursuz kaşınıyor sanırım . Şu mısır şeklinde olan dişlikten aldım biraz rahatıyor kaşıyınca. Burnundaki sümüğü otribebeyle çekemiyorum artık ucu hemen tıkanıyor fazla sümüklü benim oğlan
Supurgeye takılıp çeken zımbırtıdan aldım. Koca süpürgeyi getiriyorum ortaya sümük çekiyorum sırayla
Söyle bir okudum da yazdığımı
Amazingi özlediğinize emin misiniz bacılar

Owwww her gün ayrı heyecanlı maşallah yaaa rabbim sağlık güç kuvvet versin

Mısırdan memnun musun bende bugün gördüm alayım diyordum. Ahahhaha sümük çekiyorum sırayla

Ayyy allahımm okudukca yoruldum cano ama cok güçlüsün bee maşaallahh bebede şanslı abi ablaları var eğleniyo oda rabbim sağlıcakla büyütmdyi nasip etsin inşaallahh

Owwww her gün ayrı heyecanlı maşallah yaaa rabbim sağlık güç kuvvet versin

Mısırdan memnun musun bende bugün gördüm alayım diyordum. Ahahhaha sümük çekiyorum sırayla
Mısırdan ben memnunum da oğlan memnun değil galiba
Çok güzel yapmışlar eliyle kavraması için boyutu ideal,tırtıklı yerleri tam ağzına layık ben kasiyinca mutlu oluyor susuyor ama eline verince bir süre sonra atıp battaniyesini ve ellerini ağzına götürüyor sinirli sinirli. Tam çözemedi bence çözerse elinden bırakmaz diyorum. Al bence pişman olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…