Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim alerji icin mukuslu kaka yeterli degil diye biliyorum,butun bebelerde illaki donem donem sünen mukuslu kaka oluyo,bizde de oldu bi ara hiç üstüne düsmedim

Bebeğinize ninni dinletiyo musunuz? uyuturken ninni dinletince daha rahat uykuya daladıgını farkettim güzel ninileri benimle de paylaşabilir misiniz

Reactions: Jou
Bebeğinize ninni dinletiyo musunuz? uyuturken ninni dinletince daha rahat uykuya daladıgını farkettim güzel ninileri benimle de paylaşabilir misiniz
Herşeyi dinletiyorum ama en cokta bi dua var onla hemen uykuya giriyo başka bişede istemiyor

Benimkinin ennn sevdiği şey niniyle uyumak bende eşlik ediyorsam eğer daha da hoşuna gidiyor hatta:) youtubedan iyiliğe ninileri açıyorum bi sürü sanatçı ninileri söylemiş 1 saatlik versiyonları bile var bazen benim bile uykum geliyor

Aa bi ara duymuştum bu iyiliğine ninnileri sonra çıkmş aklımdan bu akşam uyuturken bende dinletcem bakalm sevecek mi

Eskiden anneler bebegi ayaginda sallarken gozlerini de mendille örterlerdi kolay uyusun diye,niye kötü yapasin kizzz

Ne bilim sonrasında sıkıntı yaratırmı acaba diye tedirgin oldum haklısın aslında bişi olmaz dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…