Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay benimkide ole sürekli kucak anakucaginda sallayarak oyaliyoruz az biraz bazende yattığı yerden ona koşuyorum gidikliyorum fln vakit geçiriyoruz slinge koydum bugün oynattım durdu az biraz
Evett ara ara bende oyle yapiyorum ağlayanakadar sallanıyo sinirlendimi alıyorum oyuncakla oynamakta istemiyo kavga ediyo onla

Evett ara ara bende oyle yapiyorum ağlayanakadar sallanıyo sinirlendimi alıyorum oyuncakla oynamakta istemiyo kavga ediyo onla

Kucakta bile mizmizlaniyorsa hemen uyumaya alıyorum şimdi daldı bıraksam uyancak iyice dalsinda bakalim

Reactions: Jou
Kizlar ya benim dolgum düştü napicam simdi doktora gitsemmi bilemedim emzirirken tedavi ederlermi

Kızlar bi şey merak ettim size de sorayım. Bebeklerinizin vücudunda hiç ben var mı ? Benimkinde hiç yokta bensiz mi olacak acaba sonradan mı çıkıyor benler ? aklıma takıldı da Allah başka dert vermesin
Bizde de yok ben. Bacağında doğum lekesi var minicik sadece
Kizlar ya benim dolgum düştü napicam simdi doktora gitsemmi bilemedim emzirirken tedavi ederlermi
Yaparlar kuzum git. Açık kalması daha sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…