Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anneanneme öyle diyorum atıyordunuz köşeye. O da toprağa gömüyorduk diyo ağlayınca kucağa almamı vardı tahta beşiği salla dur susana kadar diyo

Aha benimde ananeyi anlattım simdi kiz kıyamam ne çekmişler
Kalabalık ortam bebeler ondan ona yemek çamaşır tarla
Evet toprağa gömüp yılan gelir mi diye tez tez bakardık diyor
Ağaca asarlarmos beşiği sanki boş beşik anam
Bizim Güneş besikte durmazdı hadi durdu 5cm yükselmeden kıyameti koparirdi

Kesinlikle ruh sagligi onemli.anne mutluysa,cocukta mutlu.butun kaygilarimizi miknatis gibi ćekiyolar

Onu bende ediyorumm ama benim suratımı cımcıklamayı öğrendi hanfendii
Ayy bide kucagımda kafasıni kaldirip bana bakıyo elini yanağima uzatıyo seviyo

Yaaaa benimkide elleriyle suratımı okşuyor
Bugun çok güldürdüm kızımı aldım kucağıma kostum boynunun altından da öpücükler boğdum

Güneş bir afet zaten
Benimkini görme Bazen diyorum o kadar mı çok rahatsız ediyor doruklarda yaşıyor yumruk el ağızda, elimizden de bişi gelmiyor
Off bizimkinin en kaba hali 4 parmak sokuyor

Güneş muhteşemm yavvv bugünleri en cok onu hatırlıcazz

Biyandan kocamı boğasım geliyo uykud abi oksürüyo çocuk uyancak diye ödüm kopuyo hemen beşiği sallıyorum
Benimki kaçtı yan oda da Doğumdan sonra salonda idik bebekle, yalnız kalıyorum gelin dedi. Geldik öksürüyor bebek uyurken sesli sesli dedim napıyon sen babasın artık en iyisi ben gidem dedi tabi biz pencere kapalı yatıyoruz ona sıcakta geldi oda onunda etkisi var

Huy değişiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama çok zorluyor artık sabrım kalmadı saçımı başımı yolcam nerdeyse sabrım sıfır
Kuzum geçmiş olsun nesi var bebişin? Sabrının kalmaması çok normal doğum sürecinde sancılıydı baya insanı her şey çok yıpratıyor daha birinin üstesinden gelmeden diğeri başlayınca

Güneş muhteşemm yavvv bugünleri en cok onu hatırlıcazz

Öyle kuzu ya akşam babasi da diyor
Hayatim vallahi normal değil bu cocuk diyor
Bizimkide bole.napalim dedim
Hani ne oldu o kadarda değil hayatkm uykusu var mizmjz hayatim uykusunu alamadı hayatim gazı var hayatim diyordun diyor
Kabullenme aşamasına geldim artık dedim
Benim çocuğum bu yani

HahahaAzönce gıcık oksürdü dedim napıyosun oksurmezdin böyle soğuk soğukmu içiyosun napıyosun dedim yaa ayy allahımm adam yoruluyo geliyo eve vicdan adabi cekiyorum boyle deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…