Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aslinda gece uykusuna da 7,30-8 gibi yatmalari gerekiyo da 9 ,9-30 u buluyo net uyumasi.
Okudugum bi yerde de sey yaziyodu,bebekler gunes dogunca kalkmali,guneş batinca yatmali..
Olabilir mantıklı aslında.. 21:30 da uykuya geçiş yapın demişti doktor. Aslında matematik belli gibi ama işte bebekten anneye vs değişimler gösteriyor. Ben çoğu şeyi uygulayamıyorum. Yorgunluk, üşengeçlik vs vs vs.. Doktorun dediğini uygulayabilseydim düzenli daha tertipli olabilirdik

Salyalar bizde de şelale hele o küçücük ağıza o yumruklar nasıl giriyor anlamıyorum

Kuzenimin çocuğunun 4 aylıkken çıktı dişi her çocuğun yapısı farklı.

Ben ilk bebeğimde cok ciddi uygulamaya ćalisiyodum bu uyku saatlerini vs..ama cok yoruldugumu fark ettim sonunda.ve kendimi disariya cok soyutlamistim.aman su saatte uyusun uyansin,cocugumu kitap bebek yapmaya çalistim,herşeyde başari saglayamadim tabi:)) bu bebekte cok daha rahat davraniyorum,ruh sağliğim cok daha iyi

Düzen zaten zamanla oluyor. Doktor bana neler dedi ben hiç yapamadım nerdeyse Kendine edersin bile dedi Uyumadan olur mu tabi uyucak delirme kız kötü bişe demedim

Reactions: Jou
Kız benimkide öyleydi ya 12-1 de yatıyor 11 de uyanıyordu sabah. Bi anda erken yatmaya başladı biliyorsun. Ben 9 da asla yatmaz demiştim doktora ertesi gün yatmıştı ama uyumayınca da uyumuyor erken kalksada

Aa geçmiş olsun. Neden olmuş enfeksiyon

Hastane ortamından korkmuştur belki
Kuzu bilmiyorum ki bogazına baktı kulagına baktı enfeksiyon dedi ciğere inmeden antibiyotik ile temizlensin dedi verdim antibiyotik bu defa da dışkısı jel şeklinde ve aşırı pis kokulu bi hale dönüştü direk kestim

Aynı anlattığın gibi bu da sürekli akşama kadar çığlık atıyor yerli yersiz . Ateşi 38.8 e kadar yükseldi duş aldırdım calpol verdim etkisi geçince tekrar yükseldi son çare acile gittik öyle söyledi çocuk doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…