Yapabildiğimiz yere kadar valla ben de eşime diyorum ya sen yaparsın ya da temizliğe birini alırız diye. Benimki de kadınların sildiğini yaptığını beğenmiyor allahtan haftasonu temizlik yapıyor
Ben de sallama seansları sırasında netflixten andropozu bitirdim, çok komikti tavsiye ederim
Aaa geçmiş olsun kuzum. Nasıl anladınız ateş mi oldu? Benim oğlan da aynı anlattığın gibi hatta geçen hafta sünnet oldu ekstra huysuz ondan beri. Beynim erimiş gibi hissediyorum artık sürekli çığlık atıyor bağırıyor herşeye itiraz ediyor hiç memnun olmuyor
Mama veriyor olsam ve gelişiminde bir sorun yoksa uyutmadan verirdim sonra acıkıp uyanana kadar vermezdim. Artık büyüdüler malesef sadece anne sütü aldığı için öyle bir şansım olmuyor sık sık emmek için uyanıyor. Artık acıkıp acıkmadıklarının farkındalar.
Bizimkinde kesi ile aldı sonra eriyen dikiş dediklerinden yapıldı estetik dikişmiş. Yani dışardan hiçbişey görünmüyor. Sizin de öyle miydi? 3. Gün biz de yıkadık. Şimdi de 4 saatte bir suya oturtuyoruz. Ucunu hiç ellemeyeceksiniz dedi bana 15 gün sonra normal düzene dönüp ıslak mendille temizliğini yaparsın dedi. Ay bitsin bir an önce. Tam kaçıncı günde düzeldi sizin?
Sen başlayınca bize de cesaret gelir işe başlama konusunda