Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynenn orasıda öylee eşime deyim o zamann benimde bugun sanki çok nokta gibi leke geldi açık kahve ara ara oluyor bu sık değil ama annem e sordum şini normal diyo diğer arkadaşıma diyom normal diyo tam kesilmedi gene gelecek gibi stresmi yaptı diyolar bana
Ayyy annem banada yaptıı ben de yiyorummm bak gene dedin ekşi ekşi diye kalkem biraz alıyimm bide bi rahatlık oluyor bana şaşırırsınn desen hayatında yememişsin gibi
Ayyy annem banada yaptıı ben de yiyorummm bak gene dedin ekşi ekşi diye kalkem biraz alıyimm bide bi rahatlık oluyor bana şaşırırsınn desen hayatında yememişsin gibi
Aynenn orasıda öylee eşime deyim o zamann benimde bugun sanki çok nokta gibi leke geldi açık kahve ara ara oluyor bu sık değil ama annem e sordum şini normal diyo diğer arkadaşıma diyom normal diyo tam kesilmedi gene gelecek gibi stresmi yaptı diyolar bana
Valla benim de artık çok canımı sıkmaya başladı bu lekelenmeler.
Akşam üstü dayanamadım, çok fazla geliyo diye mesaj attım doktora artık.
Kahverengi ise miktarı önemli değil yazmış.
İnşallah aksi bir durum yoktur.
Valla benim de artık çok canımı sıkmaya başladı bu lekelenmeler.
Akşam üstü dayanamadım, çok fazla geliyo diye mesaj attım doktora artık.
Kahverengi ise miktarı önemli değil yazmış.
İnşallah aksi bir durum yoktur.
Aynennn bu tam kesilmeyince hepten canımızı sıktı normal normal diyolarda nasıl normal bu gözyoruyor bazenn ama şükrediyorumm kahve oldugunada seviniyorumm