Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet şimdi verdim sevdi baya

Yenileniyo bebegim elektrikleri baya sey yaptılarr kacakmı ne varmış eskiden beri bişe edilmemiş zaten daha bu sene istanbul gibi nüfus arttı manzaram kalmadı ev doldu

Hadi bee üzüldüm bak şimdi. Bizim evin köşesindende deniz görülüyordu ne güzel bina diktiler şimdi binadan başka bişi görmüyoruz çok sinirbozucu

Yaaa vallahi çıldıracağım yine fiyasko mama sandalyesi. Eşim gitti prego marka aldı. Kutusu baya hasarlıydı getirdiğinde adama sormuş neden böyle kutusu diye. Kargoyla geliyorda ondan böyle oldu. Yalaaaan... İçine açtım bildiğin ıslak mendil kokusu vardı. Hadi onu geçtim vidaları eksik. Poşetleri hep yırtıkResmen iadeyi bize kakalamışlar 7 aylık olacak hala çocuğa alamadık mama sandalyesi biraz daha beklersem zaten bizimle oturacak bu gidişle

Yine mi ya mama sandalyesinden yüzünüz gülmedi bir türlü kuzum.Bunu da iade edersiniz şimdi kullanılmaz da vidasız Allah Allah

Ay nasıl şans bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…