Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Parmakla gosterilecek kadar yardimci eşin maşallah:)

Cocuk görmeye komşular gelmisti
Eşlerden konuşurken ben bizimkini.cok ovmem sen cok şanslısın eşin yardimci oluyor dediler akşamına kocaya çok iyi davrandım fln hayırdır inşallah diyor tabi söylemedim bole bole diye

Evet önlem amaclı verdirmişti. Bu ayin 21.de hatirlatmasi yapılacak bakalim bu doktor verdircek mi? Aşıyı siz dışardan alıp vurdurcaksanız ebe de yaparım diyorsa yaptırabilirsiniz, hem doktor icin muane parası da odememiş olursunuz. Ama bebegin sigortası varsa eger hic ugraşmadan direkt hastade yaptirabilirsin. Genel sigortada özel aşılar da karşılanıyor
Bizede aç verilecek dedi. Tok karnına emilimi azalıyormuş. Mamadan 1 saat sonra falan veriyorum bende
Anladım canım, gidince ben de bi sorayım madem

simdi baktim da bizim doktorun verdigi listede muz yok, ben kesin vardir diye dusunmustum. hic bilmiyodum alerjik oldugunu. gecmis olsun cok

Kiyamam ya
Bazen gerçekten basiretimiz bağlanıyor
Bizimkininde suratında puturtu arttı neden anlamadım
Muz geçen bende tat için verdim ama surdum çok az

simdi baktim da bizim doktorun verdigi listede muz yok, ben kesin vardir diye dusunmustum. hic bilmiyodum alerjik oldugunu. gecmis olsun cok
Sagol canim.normalde muzu anneler cok erken bile veriyolar.ama biraz araştirma yapinca muz alerjisi diye bişey varmis ve cok agir atlatilan bi alerji çeşitiymiş.biliyodum ama niye verdim diye kiziyorum hala kendime

Kiyamam ya
Bazen gerçekten basiretimiz bağlanıyor
Bizimkininde suratında puturtu arttı neden anlamadım
Muz geçen bende tat için verdim ama surdum çok az
Ben hiç alerji durumu yasamadigim icin bilmiyodum boyle agir sonucu olacağini.inan o gece bebegim hic bu kadar acı çekerek aglamamisti.atesi ciksa direk doktora gotururduk tabi.sabahina duzeldi ama şukur.

Bazen eşlerimiz gozumuzde yukseliyo,iyi davranmaya başliyoruz anlamiyolar:)) benimde bir olayim vardir eşimin yukseldigi,arada sen ulviii bi adamsın diyorum bilmiyo niye dedigimi,oyleyimdir diyo,pek mutevazidir bizimki

Ben aydan aya ettimm 3eylul 3 kasım kuzum en son
Sende 12eylul ettiyse 12 kasım et

Onu bilmiyodum ama sanki kesin sebep muz gibime geliyo.ben daha once hic alerjiyle karsilaşmadim ama belirtiler hep muzu işaret ediyo.hatta muz alerjisinde bebekte bayılma olabiliyomuş Allah korusun

Orta kısımdaki çekirdekli kısmı birde alınca kabızda yapmıyormuş. Ne gibi belirti vardı alerji de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…