Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendiniz mi karar veriyosunuz saglıkocağında falan söylentilerde yok kagıtta falan benim akfa karıştı
Sağlık ocağındakiler bana 1 yaş öncesi yaptırtma çocuk doktorları erken yaptırmaya çalışıyor, bizim vurduğumuz içinde var, çok doza gerek yok vs dediler. Bende doktora bana böyle dediler dedim. Karşılaşmayacağının garantisini verebiliyorlar mı? Dedi.

Saglik ocaginin vurdugu menenjit turu farkli zaten,onlarinda kafasi karişmişsa demek

Doktor bunlarla alakası yok gibi bir şey demişti. Tam bilmiyorlar büyük olasılık dedi.
Ben biraz bilgi kariştirdim saglik ocaginin yaptigi bakteri kokenli menenjit.Allah kimseyi karşilaştirmasin ozellikle de kucuk bebişleri cok zor cok kotu bi hastalik.
Menenjitle ilgili korkularim hani bi milletvekikinin torunu parkta oynarken menenjit kapmişti kolunu bacagini kesmişlerdi,Allahim sen koru butun bebisleri,o bebege de şifa ver.işte ondan sonra korkmaya başladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…