Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende kehribar kolyeye heves ediyordum hamilelik vs yokken alırım filan diyordum. Geçenlerde doktorların tavsiye etmediğini gördüm. Takarsanda gözün üstünde olsun bebişin..
Etrafımda çok kişi kullandı ama bir sıkıntı yaşamadı. Her zaman gözüm üzerinde zaten :)

Canım prime üyesiyiz. Oradan da aldık ama ondanda sorun çıktı

Hahahahah dr da iyi laf sokmuş

Ulaaaaa 1 saat yoktum ne konuştunuz oyle
Jou sweetgirlcandy @meliyke
Menenjiti beybii bende diyorum bu haspamm niye yok kızı anasını delirttimi neetti dedim ama ben oara uyumuşum gitmişim yavvv 11bucukta uyuyon benim kızım 7 de uyandı abi
Geç uyusa gene 7de kalkan bi bebemm varr

Ayyy harika canoo malumm benim bebem 11 de uyusada farketmiyo 7de uyandı babasını kolladı maşaallah cok hareketli
Benim gozler şiş

Kuzum uyanma saatleri nedense şaşmıyor:) babasını yolcu etmek istiyor belki :)

Reactions: Jou
Kızlar belisi oturtmak istediğim de direk öne doğru eğiliyor normal mi öyle yapması

Kuzum uyanma saatleri nedense şaşmıyor:) babasını yolcu etmek istiyor belki :)
Kızlar belisi oturtmak istediğim de direk öne doğru eğiliyor normal mi öyle yapması
Eğilmemesi lazım daha tam oluşmamış dik oturması gerek hemenmi egiliyo tutamıyomu kendini tam sey edemiyosa destekli oturtan yanlarına yastık koy

Menenjiti beybii bende diyorum bu haspamm niye yok kızı anasını delirttimi neetti dedim ama ben oara uyumuşum gitmişim yavvv 11bucukta uyuyon benim kızım 7 de uyandı abi
Geç uyusa gene 7de kalkan bi bebemm varr

Delirtmedj dun ya haftada bir iki uysal olup beni resetliyor
Benim ki 8 gb yatıyor ya abi 11 12e kadar sürekli kalkıp emip yatıyor bazen memede duruyor
Valla kuzu ne bilem bunlar acayip bisiler

Reactions: Jou
Delirtmedj dun ya haftada bir iki uysal olup beni resetliyor
Benim ki 8 gb yatıyor ya abi 11 12e kadar sürekli kalkıp emip yatıyor bazen memede duruyor
Valla kuzu ne bilem bunlar acayip bisiler
Fena bisi bunlarr şaşırtmayı seviyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…