Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğalgazı açmama rağmen kızım rahat uyusun diye kısa kollu giydirdim gene koları soğuk bu normal herhalde

Kuzum ne kadar dogalgaz açık olsada serindir bence kısa giydirme ben üşüyor diye korkuyorum ne bilim
Havalar dengesiz ince uzun giydir istersen ben sabahları kadife giydiriyorum öğlen sıcağı ince giydiriyorum
Bizim ev ne kadar soğuk oluyor

Öyle ediyodumda belki sıcak olur dedim genedede neseki uzun giydirdim

Eğilmemesi lazım daha tam oluşmamış dik oturması gerek hemenmi egiliyo tutamıyomu kendini tam sey edemiyosa destekli oturtan yanlarına yastık koy

Kuzum ilk başta güzel oturuyordu. Şimdi ayaklarıyla sürekli oynuyor ağzına götürüyor. Onu yaptığından beri eğiliyor hemen

Doğalgazı açmama rağmen kızım rahat uyusun diye kısa kollu giydirdim gene koları soğuk bu normal herhalde

İçerisi sıcak olsada ben uzun kollu ince kıyafetler giydiriyorum canım

Reactions: Jou
Kız hiç normal durmuyor hep eli ayağında çocuğumun, artık çektiğim son fotolarda popo var çünkü ayaklar hep yukarıda
Hahahahahahahaha ayyy ne güldüm yaa ooyyy benimkide uyanınca ayaklar çırpınıyo ayagını alıyo götürüyo ağzuna pohluu iyiki varlarr evimizin neşesi bunlar

Hahahahahahahaha ayyy ne güldüm yaa ooyyy benimkide uyanınca ayaklar çırpınıyo ayagını alıyo götürüyo ağzuna pohluu iyiki varlarr evimizin neşesi bunlar

İyi ki joummm iyi kii

Reactions: Jou
Bizim sağlık ocağı da aynını söyledi ya

Erken yattığı için benim oğlan 4.30ta kalktı 1 saat oynadı kendi kendine altınınaldım geri uyudu bu akşam 8 gibi gece uykusuna geçircem düzen oturtmaya başladı eğitim veren varmı varsa nasıl gidiyor biz rutinlere başladık 1 2 hafta rutinlerle devam edicem. Sonra mayışık yatağa bırakmayı planlıyorum büyüyor ve benim kollarım taşımamaya başladı gece totiye vurup emzikle uyuttum ama gündüz çok işe yaramıyor illa kucak istiyor

Kızlar belisi oturtmak istediğim de direk öne doğru eğiliyor normal mi öyle yapması
Ben ilk bir iki hafta sadece kucağımda destekli hafif yatar pozisyonda oturttum. Sonra mama sandalyesine ve etrafına yastık koyup kanepede oturtmaya geçtim. Benimki de mesela yorulmuşsa ya da uykusu gelmişse öne doğru gidebiliyor tutamıyor kafasını Yeni yeni alışıyorlar canım biraz daha destekli oturt kucağında istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…