Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eğitime başlayınca mı gece uykuları bozuldu

Bence de en guzelini yapmissin,artik yatar pozisyonda durmazlarki zaten.gule gule kullansin bebegin:)

Oyyy maşallah ona bende başlıycam bu hafta destekli oturtuyorum şuan

Bence de en guzelini yapmissin,artik yatar pozisyonda durmazlarki zaten.gule gule kullansin bebegin:)
Teşekkür ederim canım 2. Bebis icin dusunmustum aslinda daha cok ama esimin üsengeçliği bide tuğranın mama sandalyesini sevmesi beni vazgeçirdi hayırlısı bakalım

Bence de daha erken olması gerekmez mi risk grubu olunca Bizimki 3. Ay demişti ama ben karar veremedim bilemedim. 7. Aya yakın haberleşelim
Aslında 1yaşa bekletecekti bence o yüzden erken dediği 7.ay oldu böyle düşünüp mantıklı bulmak istiyorum haberleşelim evet iyi olur

Oyyy maşallah ona bende başlıycam bu hafta destekli oturtuyorum şuan
Teşekkür ederim canım.. okadar guzel bi duyguymuş ki kolum kopuyodu tek elle yemek yapmaya calismaktan simdi rahata erdim darısı en kısa zamanda size insallah

Benim kızda kendi kendine uyur arada hafif beşiği sallardım bu ara uyuyamıyor kucakta kundak yapıp sallıyorum kollarım ağrıyor

Benim annemde der uyuyanın üstüne kar yağar diye Geçende bir doktor tam bu lafı paylaşmış kar yağar mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…