Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doğalgazı açmama rağmen kızım rahat uyusun diye kısa kollu giydirdim gene koları soğuk bu normal herhalde
Bizim 1 aydır açık belki daha fazla geceleri buara gündüzde kapatmıyorum ama uzun kol giydir canm üşür gece uyku tulumu giydiriyorum ben serin oluyor yatak odası annem der uyurken insanın üstüne kar yağarmış diye sıcağa alıştırmıl bizi

Kızlar belisi oturtmak istediğim de direk öne doğru eğiliyor normal mi öyle yapması
İlgisini çeken bişey vardır canm ondan öne eğiliyordur. Çok normal zamanla düzelir ayaklarına sarmışsa ayaklarını yakalamaya çalışıyordur geçici bir dönem bizimkide aynı. Ben altını alırken giydirirken zorlanıyorum yatırdığım gibi dönüyor yüz üstü çevirince kıyamet koparıyor

Menenjiti beybii bende diyorum bu haspamm niye yok kızı anasını delirttimi neetti dedim ama ben oara uyumuşum gitmişim yavvv 11bucukta uyuyon benim kızım 7 de uyandı abi
Geç uyusa gene 7de kalkan bi bebemm varr
Gündüz uykularıyla tamamlıyordur canm uyku saatini uykuyu alıncada kalkıyordur. Büyüyorlar günden güne

Reactions: Jou
Etrafımda çok kişi kullandı ama bir sıkıntı yaşamadı. Her zaman gözüm üzerinde zaten :)

Canım prime üyesiyiz. Oradan da aldık ama ondanda sorun çıktı
Bende hiç duymadım ama gönderiyi görünce vazgeçtim bulursam atarım buraya aylar önce görmüştüm
Hadi yaaaa kargolu işler hep riskli demekki Trabzon forumda indirimler vardır belki hiç baktınız mı gidip görerek alsanız

Ben başlamıştım yaklaşık bir hafta falan uğraştım emzirdikten sonra bezini değiştim kendi kendine dalmasını bekledim gündüz oluyo gibiydi aslında ama güzel olan gece uykuları beter oldu saat başı uyanmaya başladı. Ben o yüzden şimdilik bıraktım valla biraz daha büyüsün dedim

Annemde hep der üstünü ört sankii çıplak yatırıyorum çocuğu

Biz yavaştan oturmaya başladık önceden destekli oturtuyordum kucakta koltukta simdi mama sandalyesinden inmek istemiyor biraz biraz koltuktada tutuyor kendini yorulunca hopppp yana mutfakta dun ilk defa hamur isi yaptim yanimda sesi cikmadi hic mama sandalyesini iade etmektende vazgectik sirtini asla geri dayamiyor dik durcak kerata

Eklentiler

• Screenshot_20221108-105119_Gallery.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…