Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki 12 1 uyurdu 11 oldu uyudu hahahah 7 de kalkmanın saati buymuş meğer seninki niye bozuldu kız saşırdım
Bugün çok misafir geldi 3te eski işyerimdekiler geldi akşam büyük oğlanın sınıf arkadaşları geldi çok ses oldu uyuyor ama sesten kalktı dalamadı tam şimdi daldı sanırım

Reactions: Jou
trendyol yorumlarinda bikac kisi daha dedigini soylemis. bendeki buhar makinesi gostermiyo nemi. baska bi tane daha alayim bari

Kiź ben ek gida icin termosu anlamadim.bebeye çay mı demleyecen
Ahahaha ay du cok güldüm ne biliiim ya sebze haslar içine koyarım dışarı çıkarım çorba morba vs dedim kapitalizm yakaladı beni yardım edin diyorum yA
Eğitici köpekten herkes aldı herhalde çok mu iyi bişi ki. Ben kaktüsten almak istiyorum :)
Benim arkadaşım almıştı kızına cok uzun zaman oynamisti. Bir de sanki her bebekte olması zorunluymuş gibi bir algı operasyonu var piyasada ben de tuzakla kolay düştüm
Kasım da aşk varr
Ah sorma ne aşk Ücretsiz izindeyim maaşım yatmayacak 5 ay daha. Kart ekstresi gelince eşim bana cok büyük aşk yasatacak
Aynen saclarimida boyadım oh mis
Kizzzzz neyle boyadın bitkisel falan mi? Benim saçlarım sarıydı suan yarısı siyah yarısı sarı cocuk doktoru 6.ayı bitmeden kesinlikle boyatmayacaksın emzirirken dedi kaldım böyle

Hakkat niye mavi olduk şimdi

Ay yatirinca ağlıyor mu uyumakda istemiyor bu kız napcam ben ya
aynen yatirinca agliyo, memede agliyo. oyun halisinda bi 5dk filan duruyo, onda da zorunlu ihtiyaclarimi gideriyorum atak sozde yarin bitiyo ama yok bitmez benim oglanin uykuya direnisleri. gunduzler cook zor geciyo valla

Benim onlardan ne eksigim var demistir uras paşam
Böyle diyince aklıma geldi güneşe emzik verdim ağzında geveliyor kızım senin emzik kullananlardan ne eksiğin var hadi bakim diyorum gülüyor:)
Ya emzik bizdede hala tam tutmuş değil tutturmaya çalışıyorum tepiyorm ağzına uğraşıyorum yeğenim 5.5 ayda tuttu bi ümit başka marka emzik aldım bibs büyük geliyor ağzına deneme yanılma yöntemiyle bulcaz bi yolunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…