Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugün çok misafir geldi 3te eski işyerimdekiler geldi akşam büyük oğlanın sınıf arkadaşları geldi çok ses oldu uyuyor ama sesten kalktı dalamadı tam şimdi daldı sanırım
Oylr oluyoya sesten uyuyamazz buyüzden bozulu sırf buyüzden gidesim yok istanbula

Cok iyi en azından 4 saat olmuş
Ben normalde uyku sayısını artiriyorum az uyuduğunda ama güneşin çığlıklarına dayanacak bir kulak yoktu bende o yüzden pes ettim
Bizimkide kısa kısa uyuyordu 3 yada 4 defa uyutuyordum bugün uyumak istedi 2 saati geçirmedim 1inde ben uyandırdım çok zor oldu benim için uyandırmak başka zaöan olsa uyku duası ederdim banyoda yaptırdım rahatladı sanırım. Bizde ağlamadan uyuyamıyoruz neden direniyor bilmiyorum bu atak ne zaman geçicek. Bizde kalıcımı oldu acaba

Yıllık iznim bitti bu ay son maas aldim kasımda bütçe başkadır olcak bizimde kartların limiti ve alınacaklar sürekli artıyor

Organik boya ile boyadım hamileyken son ay boyamistim
Bende.cok beyaz var mecbur artık boyattim

Aynenn yaaa tamda sini oturmaya başlıyo
Uyuyamayınca daha da çok huysuz oluyolarr
Büyük oğlanıda kıramadım çok yalnız kalıyor ama artık güzdüz gelen gelsin gece uykusu hiç bişeye benzemiyor şuan rüyalar aleminde olabilirdim yine memedeyiz

Reactions: Jou
aynen yatirinca agliyo, memede agliyo. oyun halisinda bi 5dk filan duruyo, onda da zorunlu ihtiyaclarimi gideriyorum atak sozde yarin bitiyo ama yok bitmez benim oglanin uykuya direnisleri. gunduzler cook zor geciyo valla

Surekli mizmiz kucak istiyo oyun istiyor
Mizmiz ya koş koş yapiyorum.kahkaha atiyo
Memede uyuyamıyor ayakta cildiriyor vallahi bende kızdım bugün ayakta EÜ EÜ ağlak sesle melodi yapıp kendini uyutmaya çalışıyor gözler kapalı Güneş uyuyorsun dedim sustu kızgın sesi de anlıyor sıpa
Vallahi anakucaginda oyun halisinda 5.dk ancak eline bisiler veriyorum bakıyor ağzına alıyor ve fırlatıyor
Bende önüne oyuncak kutusunu koyuyorum hararetli bir şekilde karistiuor
Sabah eşime 10 dk bak dedim nolur dedim
Neyse oyuncak veriyor tek tek.kizim.birsz 5 dk.bak diyor dedim.hepsini koy önüne diyor ki bole.olmsz.hemen sıkılır zaten sıkılıyor.ondwn hepsi önünde dedim
Sanki.normal.bir cocugum var benimde simartiyorm

Hadi inşallah erken uyuyan çocuk uykusunu alıyor mutlu kalkıyor eee ana babada mutlu vakit geçirince bugün 11 se yatın 10 sonra 9 9 ideal diyorlar
Akşam 5te uyuyup6 da uyanip 8 de uyuttum uykusu gelmisti baya yok gene 9 da uyandı oturdu bizimle

Bibs hiç almadı ilk emzik aventi verdim onu aldı ama kemiriyor bide gülüyor pist pist yaparken veriyorum yok

Hahahahahah ayyy hep tersine olur ya kızz cidden öyle okdh sabah 7de uyanıyo 8 de uyuyp 10na kadar uyudu şaşırdımda kaldım

Hhahahaha Ay inşallah bi duzene girerler yoksa halimiz.duman uykusuzluk sınırının altındayım

Reactions: Jou

Ayağıma her aldığımda çığlık çığlığa
Memede dalamadikca ağlıyor zorlanıyorum çok uyku saatleri gelince stres oluyorum

Akşam 5te uyuyup6 da uyanip 8 de uyuttum uykusu gelmisti baya yok gene 9 da uyandı oturdu bizimle
Yavaş yavaş canım böyle böyle değişcek demekki uyanınca geri uykuya döndürün yarım saat denemek lazımmışdiyor uyku koçları sabır işi ben uyanırsa görmeöezlikten geliyorum ne zaman ağlıyor alıp emzirip bırakıyorum gece uyuyor akşam bitek 4.30 ta kalktı ama asla ışığı açmıyorum abiye babaya bulaşmıyorum oyunda oynamıyorum göz teması var ama pış pış diyorum başka ses çıkarmıyorum uyuyor uyamayıpta napsın yavrum can sıkıntısından bile uymak isteyebilir

Ayağıma her aldığımda çığlık çığlığa
Memede dalamadikca ağlıyor zorlanıyorum çok uyku saatleri gelince stres oluyorum
Bizdede var sallanmak yok karnı toksa memedede kıyamet koparıyor süt geliyor diye öyle olunca kucağımda sakinleştiriyorum sonra yatağa yatırıp üstüne sarılcakmış gibi eğilip emzik veriyorum uyuyor uyumadığında kucağıma alıp emziği ellimle tutup ileri geri yapıp mayıştırıp kucağıma yatış pozisyonuna getiriyoeum gözleri kpalı ağlıyor totiye vuruyorum şşşşş diye sesini bastırcak kadar şşşşliyorum uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…