Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Memede dalamayinca.emzikle denim kuzu belki işe yarar

Memede dalamayinca.emzikle denim kuzu belki işe yarar
Ben neler denemedim ilk doktor dedi sütünle tatlandır emzik yerine kullanmasın seni diye gaz şurubunu verirken tıkandı emzikle vermeye başladım emmeye başladı sonra gaz şurubunu bırakınca süt damlattım mama yaptıysam az bişey ayırıp uyku vakti azcık damlattım emiyor şimdi ama iyice uykusu gelcek ben ağzına tepicem ve tutucam düşmesin diye öyle yani aa emzik emeyimde uyuyayım yok biri tutsun 2 çekeyim ağzımdan düşmesin istiyor yada bu plastik şeyi benden uzak tut dişkerimi kaşısın yeter der gibi inatlaşıyıruz çok krize girmeden tutarsa tutuyor ama pes etmedim

Ben 2. V 3. V 4.aylards meme reddi yaşadım
Cok diretemedim kuzu ama artık.yola devam

Kızlar selam. Burda çok defa yazılmştı ama geriye dönüp okuyamıyorum sayfaları bulamadım şimdi bizim yarın 5. Ay kontrolümüz var drumuz menenjit aşısı diyecek sanırım ama sanki burda farklı görüşler vardı. Tecrübeli ve araştıran anneler anlatabilirmsnz acaba

Biz 5.ayda bexsero olduk. En tehlikeli türü oymuş sanırım. 3 doz olacak bunda. 5-7-13.aylarda
Nimenrix var bide onu da 2 doz olacak 7-13. aylarda diye plan yaptık. İlk dozu hangi ayda vurulursa dozu değişiyor

Biz 5.ayda bexsero olduk. En tehlikeli türü oymuş sanırım. 3 doz olacak bunda. 5-7-13.aylarda
Nimenrix var bide onu da 2 doz olacak 7-13. aylarda diye plan yaptık. İlk dozu hangi ayda vurulursa dozu değişiyor
Merhaba canım nasılsın?Ahsen prenses nasıl ?Ne kadar ödedin kuzum aşıya?Bize dr istediğin zaman yaptırabilirsin dedi.Genelde göçmenlerden dolayı kapıyorlarmıs.Ben de okul dönemi yaptırırm diye düşündüm ama yanlış mı düşünüyorum bilemedim

İyiyiz çok şükür bu aralar biraz huysuz sanırım dişten dolayı. Sen nasılsın bebikler nasıl

Bexseroya 929 lira verdik. Ne kadar erken o kadar iyi diye düşündük biz. Menenjit Allah korusun rotavirüs gibi falan değil hasar bırakıyor. Korktuk hiç beklemeyelim dedik. Doktorumuz da dedi insanlarla çok iç içesiniz beklemeyin diye

Benim kız bugün bi fenaydı. Normalde elini ağzına götürürdü ama bugün çok mu kaşınıyordu anlamadım resmen her şeye saldırıp ağzına götürdü durdu yavrum.

Bir de bizim salyamız baya akıyordu 2 haftadır falan yok kesildi bi anda

Bugün annemle ablam vardı bişeyler yiyorduk ablamın kucağında dibi düştü resmen öyle bi bakıyor ki yediklerimize. Gittim avokado getirdim onu yedirdim hiç yemeğe denk gelmiyordu biz yerken

Sosyal bir ortamdaysanız iyi yapmışsınız.Şifa olsun kuzuma.Bizde bir de iki taraflı akrabalarda geçiren de var.
Biz hastanedeyiz bugün oğlan iyi kız annemin ilacını yemiş.Gözetim altındayız sabah cıkıcaz inş bir sıkıntı yok şu an.

Yaaa çok geçmiş olsun. Sıkıntı olmamasına sevindim.

Akrabalarda varsa bence okul dönemini beklemeyin

Diş sıkıntısı salya Emirde de var.Dişler bayağı beyazladı gelsin yavaştan minnak dişleri de rahatlasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…