Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bence 3 gün kuralından vazgeç ben hiç yapmadım :) tatlı patates ve pırasa kaldı benim vermediğim bunlarda nasıl yedi mi sevmediği oldu mu

Vazgeçemem ailede alerjisi olan var genellikle hepsinin 3.günü sıkıldı. Kabak patates pek sevmedi

Bizde 3 gün yesek bizde sıkılırız bebeler napsın. Ailede varsa tabi haklısın canım neyse az kalmış zaten tadımını bitmesine:)

Kiz ben 1.5 herhalde abimde 3 yaşına kadar bu kizceler 3 yaşına kadR emerse biz huni ile gezeriz herhalde heheheh
1 yaşına kadar emsinler bari

Kiz ben 1.5 herhalde abimde 3 yaşına kadar bu kizceler 3 yaşına kadR emerse biz huni ile gezeriz herhalde heheheh
1 yaşına kadar emsinler bari
Ben kizimi 2 bucuk yaşina kadar emzirmiştim,artik kocaman olmustu bana küsmuştu,tepki vermişti,hatta kotu davranmaya başlamisti biraktirdim diye.bunu en fazla 2 yasina kadar,gözu acilmadan biraksin

Ben kizimi 2 bucuk yaşina kadar emzirmiştim,artik kocaman olmustu bana küsmuştu,tepki vermişti,hatta kotu davranmaya başlamisti biraktirdim diye.bunu en fazla 2 yasina kadar,gözu acilmadan biraksin

Evet haklısın kendini tam bilmeden bıraktırma lazım
Calisiyormuydun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…