Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canısı senin bebe cok akilli,sakin bi bebe olacak bence sonrasinda gorursun.ilk 6 ayini boyle kuduruk geçiren bebeler genelde sonrasinda sakin oluyo
Bende onu diyecektim bak geçen. Benim yeğenim kolikti böyle uyumaz etmezdi sürekli kucakta şimdi bi gör maşallah ağzı var dili yok çok efendi

Destek derken nasıl bi destek

Destek derken nasıl bi destek
Gece uykusuna emzirme ile geçiyor. Sabaha kadar iki defa daha emip uykuya devam. 8 gibi uykuya geçiyor sabah da 7de uyanış sonra kanguruda uyutup yatağına koyuyorum. Uyanıklık saatleri ayına uygun toplam uyku da gündüz 4 saate yakın oluyor ama destekleri var işte

Ama şöyle benim takip ettiğim uzman diyor ki desteği uyku boyunca aramıyorsa sorun yok. Mesela emerken uyuyor hep orda kalmak istiyorsa sıkıntı. Ama emip uyuyor uykuya devam ediyorsa sorun yok. Aynı şekilde ayakta sallamaya da öyle diyor

Ahahahh onlarda kuduruk mu olacak yani
Canısi bak ben kendi kizimdan ornek vereyim.kizim 7 aya kadar felan oyle sakin,uyuyan,zorlamayan,ağlamayan bi bebekti ki.geceleri fosur fosur uyurdum.kendince duzeni vardi.gecede 1 kez uyanirdi.uykuya aksam 8-9 arasi gecerdi.
Kiz 6 ay bitti bizimki değisti.uyu uyan kaldir yatir abooovvv o duzen mahvoldu.ama gunduzleri hep sakin kaldi

Evet öyle diyenler de var ancak bu şekilde de bana bağımlılığı çok fazla oluyor.benden başkası uyutması açısından çalışmaya başlayacağım en azından bu kısmı kolaylamak istiyorum evdeyken. Bir de ne kadar uykuya devam etse de sonraki sğreçlerde uyanmalar başlayabilir diye okudum birkaç yerde yani bozulma olmadan en azından halledeyim diye düşünüyorum

Oooo inşallah biz öyle olmayız

Anladım şimdi. Mantıklı evet dediğiniz. Benim instagramda beğendiğim 2 tane danışman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…