Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi bakalım inş. Öğretmensin sanırım. Ben de Öğretmenim , olmadı gel semineri bizim okulda yap Haziran artık uzaktan oluyo ama genelde

Seninki gece kac defa kalkiyo bebimki bikac gundur cozuttu,dogunlari ayni gunya belki bi ataktir diye şeeeettim,insallah ataktir
Hic kalkmadı sabah 5 te uyandı busefer emzirdim ettim uyutmaya calıştım hatta kucagımda sallıyorum bakmıyorum falan ayy nasıl cirpındı bana bak diye elini sürekli sert birşekilde yüzüne dogru indirmeye calıştı baktım uyumak istemiyo 5 ten 7 ye kadar oturduk beraber uzanıp emzirdim uyudu yatağına koydum oyle uyudu yani
Geceleri zaten pek kalkmaz

Maşallah ne guzel ya,ins degismez duzeni.baktimda atak haftasi 19.haftaymiş heryerde oyle yaziyo.bizim takip ettigimiz program bi farkli gosteriyodu.Allahim insallah ataktir amin

bizim ataklar vs yeni bitti benim hep süt sıkıntım oldu. ondan bebek aç mı tok mu anlamadığımdan meme desteğini kesemiyorum. ek gidada adam akıllı doyduktan sonra (7. ay sonu olur muhtemelen) denicem bi, olmazsa alacam danışmanlık. sizin arkadaş kimden almış??

Canim.benim anne sutune aliştigi icin mamanin tadini yabanciliyodur.ama sutlede doymuyo olabilir.daha fazlasini istiyo belkide

Bilemedim canim ya mamayi 90 cc yapıyorum 30 40 fln yiyor hatta fazla gelip çıkartıyor
Sonrada yine memede durmak istiyor emmiyor çoğu zaman sadece ara ara çekip uyuyor

Bebeğimin uykusu var Instagram'da ordan. Siz araştırdınız mı kimden almayı düşünürsünüz almaya karar verdiğinizde?

Bebeğimin uykusu var Instagram'da ordan. Siz araştırdınız mı kimden almayı düşünürsünüz almaya karar verdiğinizde?
bi kaç hesap takip ediyorum instagramdan,
uykukuzusu hesabı en aklıma yatan gibi ama danışmanlık alacağım kesinleşince daha çok araştırırım tabi. sizin dediğinizi de takibe aldım şimdi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…