Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim babymallda var sanirim suan indirimde

Yüreğim kaldırmaz artık :)
Zerdecallı süt göbek yağları eritiyomuşta içsem olurmu dedim meliykede kek yiyodum boğazımda kaldı dedi hahahahaah bende attım onu

Ahahah gerçekten içecekmisin jouu:)
Kızz hiçbirşeyde beğenmiyonuzz dahada önermem ben bu işi kaldıramam artıkk

Kız beğenmeme ne:) biri geldi bacakları oturmuyordu ve hep çizikti. Diğeri geldi iade ürün gönderilmiş vidaları bile yoktu içinde ee bu geldi oley be bu sefer tamam dedik tablası sıkıntılı napam şimdi sen söyle :)

Kiyamam

Benimki çok güzel e bebekten almıştık çok memnunum puset direkt üstüne geçiriliyor çıkardığında normal kabin boy bebek arabası oluyo katalanabilir muze lx modeli ama sen artık puset kullanamayacağın için baston da alabilirsin

Eklentiler

• AB28433B-2BD1-48BD-8E08-DD5C1AF6FC0D.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 4A95CD61-051B-4044-90CF-8D9DB1251F15.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 81E88D05-5022-4BCD-8C0E-FF001733DEDD.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 35
Yüreğim kaldırmaz artık :)

Ahahah gerçekten içecekmisin jouu:)
Birşey olmasaydı içerdim kuzum ben içerim böyle şeyleri yoğurtla beraber zencefille yediğim bile oldu 15gün dukan birası içtiğim bile oldu
Sende haklusun cano

Birşey olmasaydı içerdim kuzum ben içerim böyle şeyleri yoğurtla beraber zencefille yediğim bile oldu 15gün dukan birası içtiğim bile oldu

Sende haklusun cano
Ben gündüz yiyorum valla jou ama 3 yada 4 ten sonra bişey yemiyorum 2 kilo verdim bu sayede

Yazik ya o karin kaslari ne çekmiştir

Bizim iş yerinde bi kiz vardi bi gün biri bende bira göbeği var dedi o kızda bendede dedi dedik ne sendemi göbek var hadi oradan bi saldi nefesini göbek çıktı
Kiz aylarca göbeğini nasıl içinde tutmuş
Popo nie disarda diye sorgulamadikki

Elsa355

Ben o kizi alnindan öper bide madalya takardim

Yok artık ya ne azimdir öyle aylarca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…