Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Alisma sureci gecti onu ben hep gurultulu ortamda uyutmaya calistim ama uyumadi
Bende oyle anaprsan yap alışmakla hiçbir alakası yok ışığı açar açmaz uyanan bi kızım var ısikta yatırsamda aynı ama ışıkta alıştirmaya çalışmakta iyi degil zaten

Bende öyle sıkıntıdann yaa popkek yedim şuan yok canım çikmıyorum salgın var hasta olur diye

Bende çıkmadım ne zamandır çok evde durmakta iyi gelmiyor bana:) arada bir çıkarıp yürüyüş yapmak lazım aslında yazık bebelere

Bende çıkmadım ne zamandır çok evde durmakta iyi gelmiyor bana:) arada bir çıkarıp yürüyüş yapmak lazım aslında yazık bebelere
Soguk canım zaten nere gitcem tekbaşıma yollar kırık zor geliyo artık bana arabayla kanguruya daha sıgamıyo bacaklar
Kocişim aburcubur yemyeyim diye sağlıklı şeyler yiim diye bunu almış emziriyorum ya almiraya faydalı gitsin diye

Yani 1 değil 2 değil sana ne onun kargosundan. Millet gamsız işte

Karı zengin malum.indirim de var

Nasıl güzel mi bari
Ahahahah yolun sonunda yer sofrası görünüyor mis gibi

Ay daha bugün netten buna baktım ama anlamadım ses ayarı nasıl olacak, bizimki de çok yüksek sesli akşam eşime söktürcem kısılmıyorsa

Valla sorma çocuğum artık isyan edecek dile gelecek. Bi yukarıları göremedim aşağıdan aşağıdan size bakıyorum diye:) pusette yediriyorum hala çocuğumu

Ahahahah yolun sonunda yer sofrası görünüyor mis gibi

Ay daha bugün netten buna baktım ama anlamadım ses ayarı nasıl olacak, bizimki de çok yüksek sesli akşam eşime söktürcem kısılmıyorsa
Valla bilmiyorum bizimkini hastaneden geldiğimiz ilk gün söktü eşim kv basma dedikçe inatla bastığı için bide hoparlör kısmı var ya oraya bant falan yapıştıran ds varmış ses azalsın diye

Bende oyle anaprsan yap alışmakla hiçbir alakası yok ışığı açar açmaz uyanan bi kızım var ısikta yatırsamda aynı ama ışıkta alıştirmaya çalışmakta iyi degil zaten
Ben hep loş ortamda uyuttum ne karanlik ne aydınlık ikisindede uyur yadırgamaz ordan sanslıyım zaten gece yanımda uyuyor loş olmasi iyi oluyor ışığı acinca biraz uykusu dagilir gibi oluyor cunku emmesi uzuyor sadece. Huylari neyse o kuzum zorlamamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…