Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok teşekkür ederim peki şimdi pusetsiz mi kullanıyorsun korunaklı mı kışın kullanılır mı yani

Geçmiş olsun kuzum deneyeyim bende
Evet salgın var çok hastalık var bebislere gecincede kötü işte

sweetgirlcandy canım sen sebzeleri bwl yöntemiylemi basladin pure olarakmi bende basliycamda nasil versem bilemedim?
Blw 8.ayda öneriliyor. Ben kabak, havuç, patatesi püre yaptım ondan sonra avokado brokoli tatlı patatesi çatalla ezdim. Artık çatalla ezerim püreye alışmasın
Bacısı blw ye daha ilerki aylarda başlaniyo,en guzeli 7-8 ay..Allah korusun bogazinda kalabilir.blw icin dusmeden oturmasi gerek
Aynen 8.aya ideal diyorlar
Bal kabağını kesin sever :)
İnşallah bakalım

Blw 8.ayda öneriliyor. Ben kabak, havuç, patatesi püre yaptım ondan sonra avokado brokoli tatlı patatesi çatalla ezdim. Artık çatalla ezerim püreye alışmasın

Aynen 8.aya ideal diyorlar

İnşallah bakalım
bende çatalla dusunuyorum ya pureye alişmasın

Çok teşekkür ederim peki şimdi pusetsiz mi kullanıyorsun korunaklı mı kışın kullanılır mı yani
Kuzu önü açık normal arabalar gibi ben yağmurluk aldım ekstra o şekilde kullanıcam henüz bizim buralar sıcak bu şekilde kullanabiliyorum ama kışın yağmurluk la kullanıcam

Pusetli kullanım çok rahat iki taraftan da kapatıyosun kış için aşırı rahatlık soğuk falan girme şansı yok ama işte bebeler büyüdü artık pusetten kayar diye korkuyorum Maybelater

Kuzu önü açık normal arabalar gibi ben yağmurluk aldım ekstra o şekilde kullanıcam henüz bizim buralar sıcak bu şekilde kullanabiliyorum ama kışın yağmurluk la kullanıcam
Baktim da kabin boy değil sanırım senin araban da travel sistem diye geçiyor ama katlanınca bayağı küçülüyor sanırım. Ben direkt kabin boy baktım da dediğim gibi korunaksız geldi. Senin araban hafif mi peki tek elle açıp kapanabiliyor mu

Evet travel diye geçiyo ama bence kullanışlı tabi senin canlı canlı görmen daha iyi olur şimdi bana rahat olan sana olmayabilirde.. kilidi var evet tek elle katlanabiliyor açılması hepten rahat

Amin kuzum bugün biraz keyifsiz
Benimkide öyle sabah 5den beri ayaktaydik azönce uyuttum alt kattaki salak kadının yine kargosu geldi benim zile bastılar uyandi agliyo simdi 10 dk bile uyuyamadi yemin ederim kadini parcalicam artik sinirimden saç baş giricem yani

Zili sök gitsin ya. Ya da ayarı varmış sesini kıs

Sesini kıss benimde dalasım geldii

Ay sinir bozucu ya
Şey yapsana zilin sesini kapat
Zaten sana gelenler belli benimkiler arıyor gelmeden kapıda kalincadq arıyorlar annem i bazen alt.komsum alıyor içeri

Zili sök gitsin ya. Ya da ayarı varmış sesini kıs
Ayari varmi bilmiyorum ama esime bugün söktürücem cidden sinir oluyorum ya ben kendi kargom gelince evde yoksam balkona birak diyorum giriş kat oldugu icin insanlari rahatsiz etmiyorum ama soylicem artik canima tak etti hergün yemin ediyorum istisnasız kargocu gelio ne aliyo bukadar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…