• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hala turşu diyor :KK70:hafif acılı baharatlı yemeklerin zararı yok demi kuzu o_O
Ya inanırmısınn aşırı acılı yemek yerizzz biz normaldee ama baharat sonuçta kekik zaten yenmiyormuş hafif acılı birşey olmaz 🥰 mide yanması ekşime oluyormuş hamilelikte sık görülen birşeymiş

Ben aburcubur kesmiştim ama canim çekince vicdan yapıp yiyorum yinede almamışım yinede ipi kaçırmamak lazım 🥰
Evettt yinede fazla yememeni öneririmm bigün bianda bi gelir şu zaman şimdi yağlı şeyler tüketmemek gerekir ya zaten aburcubur hamilelikte zararlı hep bi avuç kadar birşey olmaz 🥰

Kızlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben istemsiz öncekinden fazla yiyorum ama kilo almamışım hiç şaşırdım normalde kilo almaya meyilli bünyem🤔
Şimdiden Kilo almaman çok iyi. Ben 4 kilo aldım, rekor bnde galiba🤭 şu 3 ayı atlatayım da yürüyüşe başlamayı hedefliyorum yoksa gidişat fena

Ya inanırmısınn aşırı acılı yemek yerizzz biz normaldee ama baharat sonuçta kekik zaten yenmiyormuş hafif acılı birşey olmaz 🥰 mide yanması ekşime oluyormuş hamilelikte sık görülen birşeymiş
Ben diyarbakırlıyım yemeklerimiz hep yağlı baharatlı ve acı oluyor :halay:bugün dolma yaptım acıyı boşalttım ama inşallah mideme zarar vermez :cry:

Back
X