Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlaaaar. Bugün çok ağladım,esimlede tartıştık benim yüzümden. Neyse şimdi tatlıya bağladık,ben evi topladım o da süpürüyor şu an
Mutfakta çok işim var bebis uyusun,bulaşıklar bende yemek onda artık. Bugün de böyle kapatırız,sağlık olsun ...
Selam kızlaaaar. Bugün çok ağladım,esimlede tartıştık benim yüzümden. Neyse şimdi tatlıya bağladık,ben evi topladım o da süpürüyor şu an
Mutfakta çok işim var bebis uyusun,bulaşıklar bende yemek onda artık. Bugün de böyle kapatırız,sağlık olsun ...
Allahh onu size bağışlasınn canım benimm rabbim kolaylığını verirr uzme kendini tabii çok zorr ben bile tekbaşima zor baş ediyorum buhafta akşam yok 4den sonra 12 ye kadar çalışcak asıl ben nasıl yapcam bilmiyorum
sen 4 mü 5mi tanesine ama çok güçlüü bi annesinn takdir ediyorum senii gerçeekten
Bizim temmuz grubu bile seessizleşti valla kendi kendime konuşup gidiyorum ki en çok konuşan bizdik
Napalım bebeğin peşinden koşturuyorum hep onu oyalamaya çalışıyorum hep
Siz napıyosunuzzzzzzz nasıl gidiyo günler
Merve bi espiri yaptı elinde patladı adını değiştirmeye var daha Anteplililili merveeeeeğ
Bizim temmuz grubu bile seessizleşti valla kendi kendime konuşup gidiyorum ki en çok konuşan bizdik
Napalım bebeğin peşinden koşturuyorum hep onu oyalamaya çalışıyorum hep
Siz napıyosunuzzzzzzz nasıl gidiyo günler
Merve bi espiri yaptı elinde patladı adını değiştirmeye var daha Anteplililili merveeeeeğ
Yaaaaaa yoncaammmm burasıda öylee cok sessizleşti kimsecikler yokk iyice dağıldık
E ett en çok konuşan sizdiniz noldiiiğğ hheeehhh bizi geçmeye çalışıydınızzz huuhhh iyi olduuu
Amaann naoahh beaa aynıı çok hareketlendi sıpaa herşeye sinirlii istediği gibi olcakk mama hemen ağzuna gelecek beklemeyede gelmeyyy ooyyy çokfenayızz çokkk
Açlıkk ta baş döndürüyo yaa ben acımdan sekerim düşer benim bide emzirmektende çok acıkıyorum bide sormaa yanii
Ramazana ne etcez bilmiyorum inş tutabilirim
Aynen canım uyumayınca zor oluyor dursa yanına alırsın birlikte yaparsın ama ağlıyor kucak istiyor. Eşimde ağlasın 2 dk bulaşıkları koy makineye diyor tey :)
Yok kız okadar kötü değil aslında :) hem sen beğenmeyince niye atıyon belki minnok beğenecek :)
Meyve püresi hiç denemedim sütlacı kurtarıcı olarak kullandım :) evdede dışarı çıkınca genelde yoğurt kurtarıcım oluyor yanına da brokoli karnabahar haşlıyorum :)