Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam canım şaşırdım seni burada gördüğüme diğer topikte kimse kalmadı sanırım
Aynen pek kimse girmemiş Orya burasıda öyle sanmıştım ama maaslalh baya iyi gitmiş yeni kişilerde gelmiş eğer isim değişikliği olmamışsa

Hahaha geri vites atiyor hala sıpaa benimkini yurüteçe koydum 2haftaya kalmaz tam basar ayağını artıkk

Bencede onun çok yararı oluyor belis onda baya ayakta duruyor çünkü

Reactions: Jou
Ya sabahtan akşama kadar yürüteçte değiller günde 1 saat anca oturuyor bizimki bencede bişi olmaz:)
Yaniiii aynen öyle zaten sıkıliyo çok durmuyoki iyice yüruse yandık simdi bile biyere saldırıyo yapma hayırr dediğim halde inatla dahada yapıyo pohluu

Aynen kuzum sakinliyo memede
Rabbim in mucizesi iste kuzum
Abisi 7 aylıkti alt disi çıkmıştı görmüştüm:)

Abooovvv bizimki martta zatenn

Martta mı hadi canım okadar var mı kız amaaam sanki martta olunca alınmayacak bak helee:))) şimdi baktım da demir eksikliği açısından bakıyorlarmış

Reactions: Jou
Martta mı hadi canım okadar var mı kız amaaam sanki martta olunca alınmayacak bak helee:))) şimdi baktım da demir eksikliği açısından bakıyorlarmış
Heee iyii
Zaten 9ayın aşısıda varmış galiba yaa yanlışmı biliyorum
Vallahaaa senle aramizda 2 ay var doğum seninki geldi 1 yaşa

Heee iyii
Zaten 9ayın aşısıda varmış galiba yaa yanlışmı biliyorum
Vallahaaa senle aramizda 2 ay var doğum seninki geldi 1 yaşa

Aynen işte o bahsettiğimiz aşı yarın doktora diyeceğim bakalım ne diyecek aşı hakkında belise bırak demez inş :)
Ayy geldi vallaa neredeyse 1 yaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…