- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #96.881
Kuzuk bu atak doneminde anneyi cok arar yaziyordu makalede gercekten oyle kimsede durmuyor benimkide 3 gundur disardan yemek soyluyoruz firsat vermiyor hep kucak gezme bide simdi yabancilarida ayirt etme donemiymis yandikHahahaha vallahamı benimki anca hı hı hı al beni kucağaa ayy buara salondan çıkayim babasınin kucağına verince hemen beni istiyo arkamdan bağıırıyo
Sağ ol kuzummDiş için masaj
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @-Murphy @Sade frappe @Amazing family @Maybelater
@Krglhly
@turkish-americano @Boncuk000Elsa355
@BHCMELEKCatlak-kurabiye @ssummer @YunSev @meliyke @Biscuits @simin55
@meliyke1mrw
Varsa yazamadıklarım affolaa
Sağ ol kuzumDiş için masaj
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @-Murphy @Sade frappe @Amazing family @Maybelater
@Krglhly
@turkish-americano @Boncuk000Elsa355
@BHCMELEKCatlak-kurabiye @ssummer @YunSev @meliyke @Biscuits @simin55
@meliyke1mrw
Varsa yazamadıklarım affolaa
Ayyy evettt kayinpeder arıyo kızı görmek için hic bakmiyo bana bakıyo hep bide kucağıma geliyo ama bacaklarını iyice açıyo sarılıyo banaKuzuk bu atak doneminde anneyi cok arar yaziyordu makalede gercekten oyle kimsede durmuyor benimkide 3 gundur disardan yemek soyluyoruz firsat vermiyor hep kucak gezme bide simdi yabancilarida ayirt etme donemiymis yandik
Al benden de o kadar yaAyy evett yaaa giresim gelmiyo başımı ağrıtıyo
Tünelin ucu karanlık gelmeyinBen hala meyve sebze puresi ve corba veriyrumdarisi basimiza
Yoğurdu koy ocağa tahta kaşıkla karıştır al sana lor çakmasıKizlar lor peyniri yaptinizmi hic ? Tarif verseniz bi denesem benimki eksi oldu ya
Dün instada gördüm de gece beslenmesi 6.aydan sonra alışkanlıkmış. Bak bi arkadaşıma da uyku danışmanı yazmış sana atacaktımGündüz memede uyuyor 1 saatte 3 kere memeye aldım
Geceleri saat başı 45 dk yarım saat ara kalkiyor
Yine dönmüş eski haline ya uyuz oldumOff şu renk gözümü alıyor
Sen napiyinn çüçekk pek yoksunAl benden de o kadar ya
minikk ya yerim onu kız bunlar cok fena ya valla bak bide yürümeye basladiklarinda yandik bizAyyy evettt kayinpeder arıyo kızı görmek için hic bakmiyo bana bakıyo hep bide kucağıma geliyo ama bacaklarını iyice açıyo sarılıyo bana
DEdiğin gibi atak yaşıyorum dun zor uyuttum
Limon sıkmasak oluyor yani dimi kuzuYoğurdu koy ocağa tahta kaşıkla karıştır al sana lor çakmasısütü kestirip yaptığın süt kesiğiymiş onu yapma
DEmmeeeeeTünelin ucu karanlık gelmeyin
Hemde çok fena yandıkk heryerde bise var hayır dedikçe bırakıyo ama gene alıyominikk ya yerim onu kız bunlar cok fena ya valla bak bide yürümeye basladiklarinda yandik biz
Ya keşke Bi anket yapsalar bununla ilgili kimse memnun deiğil bide insanın gözünü alıyorYine dönmüş eski haline ya uyuz oldum
Hastayız kuzum yine yaSen napiyinn çüçekk pek yoksun
Yaaa gecmis olsunn neyiniz varr sprey al istersen oda iyi gelir rahat uyurYa keşke Bi anket yapsalar bununla ilgili kimse memnun deiğil bide insanın gözünü alıyor
Hastayız kuzum yine yahemde çok fena öyle pek bakamıyorum kk ya girip çıkıyorum
Oluyor. Olmazsa sık limonuLimon sıkmasak oluyor yani dimi kuzu
Valla tarif bulmak sıkıntı ya. Bende saatler konusunda düzen oturtamadım tam. Ama 9.aydan sonra bende yemeklerden ayırcam öyle vercemDEmmeeeeesimdiden dert ediorum zaten napcam ne vercem bide saat ayarlamak gerekiyormus duzene oturmasi icin nasil ayarlicam not al dur aptiyi zaptiyi kaybettim.. ablam dioki hic ozel yemek yapma secmesin ne pisiriyorsan ondan ver salcayi tuzsuz kullan aldigini en son yemegi oglana ayir kendi baharatini ek dedi aslinda cok mantikli geliyor bana ama bi yandan çok ozeniyorum onu bunu yapayim diye
Valla yaaYa keşke Bi anket yapsalar bununla ilgili kimse memnun deiğil bide insanın gözünü alıyor
Hastayız kuzum yine yahemde çok fena öyle pek bakamıyorum kk ya girip çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?