Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet kesinlikle alışkanlık kuzu deneyeceğim çok sagol

evet ya kablo gormesin hele hemen saldiriya geciyor bunlara cozum bulmam lazim benim
Hemde çok fena yandıkk heryerde bise var hayır dedikçe bırakıyo ama gene alıyo

Reactions: Jou
Reactions: Jou
AHh ahh ne bitmez çile 2 tane adaptör fazla ıslanmadan bozuldi sehpanin ustinden almis kemirmis sonradan gordum ama cok gecti
Aboovvvvv kızzzz bu siniden devirdi herşeyii benim hele cicekler varr tekli koltuğu kapatcam orayı hahaha giremicek herşeye meraklı

Saoalsın kuzum amin inşallah 7600 şuan kilo alımlarımız 60 g ile sınırlı kaldı o yüzden panikledim.

Aboovvvvv kızzzz bu siniden devirdi herşeyii benim hele cicekler varr tekli koltuğu kapatcam orayı hahaha giremicek herşeye meraklı
Bizde hafta sonu e bebege gidelim dedim hem bariyer alcaz hem kenar korumaliklar varya onlardan gecen yurutecle üniteye dalmis kafasini cizdirmis kenara allah korusun sivri korktum hemen halletmem lazim ayy cok zor ya bu plastik kelepcelerden de alcam baya deterjanlari koydugum dolap var lavabonun girisinde gidip gidio acio kitlemem lazim orayi

Vücuduna uni baby saçları sebamed yenidoğan :) Mustela aşırı yaktı gözlerini artık.Popoya da bepanthol
Uni Babyde de içerik sıkıntılı sanki kuzum ama tabi bebenin cildi alışmışsa bilemiyorum. Minoris kullanıyorum saç vücud, pişik kremi kullanmıyordum. Arada sudocream kullanıyorum. Sudo da da birisi içeriği temiz değil demişti o yüzden genelde kullanmamaya çalışıyorum ihtiyaç durumunda..

Tabağa vurunca şöyle birkaç sn insan hayatı sorguluyor Sonra biraz sinir geliyor daha sonra rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…