Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben şampuan aldım ecowell o uzatıyor

Blender yapmıyorum ben çatalla eziyorum. Valla bu dana da mama içmeyince kabız oluyor anlamadım
Blendr yapmayi denesen, aslinda onermiyolar ama belki oyle yer, bazi bebek pitirli kivamlari sevmiyo ya, tatli mi seviyo tuzlu mu seviyo acaba bebik? Bi de armut cok iyi geliyo kabizliga ama surekli vermek lazim iste, pankek fln da mi yemiyo ya butun bebikler bayiliyo pankeke

Valla ben dumduz blendr yapilmis sebzeli mercimek corba verdim o yuzden cekmedim resim, onu da sevmedi yine zaten

Benimkide hep kabız ya 3 4 gune bir yapiyor oda azicik ve sert birazdaha boyle devam ederse doktora goturmeyi dusunuyorum suyu az ictigi icin boyledir diye pek ustune dusmemistim ama icim rahat degil
Ay çok zor ya yavrularım. Benim sıpa mamayı içse düzelecek de işte. Dikkat et çatlak olmasın popoda

Yok yok blenderla alakalı değil ya bence diş mama da içmiyor işte. Ekmek diye ölüyor kabız olmasa çorbaya falan batırıp verirdim durmadan 2 gündür domates salçası ile yapıyorum sevdi tat geldi yemeklere tabi pankek daha önce pek sevmedi yedi de yarın yapacaktım bende bakalım yer umarım. Ya yiyor 2. kaşıktan sonra böyle tiksiniyor gibi yapıyor

Yaa sevdigi bisey olunca nasi aciyolar agizlarini dimi bnmki de corbaya acmayip pankeke aciyo

Erken yatayım dedim 10da girdim yatağa saatlerdir belis açıyor üstünü ben kapıyorum. Sonuç uykum kaçtı oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…