• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öğle yemeğaammııizzzzzzzz

Kavrulmuş tel şehriye
Zerdeçallı mercimek çorba
Kefir

20230225_130906.webp

Özlediğinden de olabilir doğru diyosun bakalım bir süre sonra alışacağız ikimiz de iyice. İlk gün kafama biraz fazla taktım sanırım sütümde azalma oldu hemen şu an düşünmemeye çalışıyorum.
Tabi öncelik evlat ama verilmiş bir söz de var sonuçta. Kalabalık eve bıraksan da için rahat etmez ki sürekli orda olur aklın. Yılların emeğini de bir anda silmek hiç kolay değil valla anlıyorum seni. Son durumda o abla bakmayacak o zaman demi

En son ben bırakamam eve dedim canim dedim seninle alakalı değil annem e bole burda bak düzeni bozulmasın dedim sana guvenmesem çocuğumu bırakamam zaten abla dedim oğlumla tekrar konuscam dedi eşimde oğluyla tanışalım okul çıkışı bize gelsin oda annesinden ayrılmamış olur dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı

Kuzum kıymaya köftelik pirinç, maydanoz, soğan, sarımsak koyup minik minik köfteler yaptım. Sonra suya biraz atıp pişirdim yumurta sarısı, un yoğurt ekleyip biraz daha pişirdim servis ederken zeytinyağı ve nane koyup verdim beybi.

Benim midede yanma olmadı baya saçlıydı mesela :))
Köftelik pirinç bizim kullandıklarımızdan mı kullanıyorsun

Ahahah durmuyorlar valla ya😂😂

Evet öyle oluyordu bizde. 9 ay aşısı yaptıracaksan yumurta beyazını vermelisin unutma. Bence yumurta beyazı tadımı yaptır artık

Evet ben zy kullanıyorum pişirirken. Yumurta pişirirken tereyağ kullanıyorum

Evet ya veriyorum ben artık. Ekmeği bi ağzına götürüyor zaten eline verince başka şeyi götürmüyor 😂

Anaaam tosun olmasın bu da minnak derken😂😂😂 elinde yemiyor veriyorum da😂

Haftaya gidecez bakalım kilosu en son 1 ay önce 7500 du. Almaya başlamıştı da bence durdu 1 haftadır içmiyor ya mamayı. Valla hep tek yiyor bize denk gelmiyor hiç 🙊

Ahahahaah valla her sabah eşim uyandırıyor bizimki de hazır çıt sesine adamı boğacam en sonunda 😂
Almistir kuzum hareketlendiler ya sana oyle geliyordur kasik mamalardan denedinmi onlari sever belki minnak.

Kızlar bebelere çizgi film izletiyor musun ben bugün 10 dk açtım normalde bana sarılmayan minnok sarılıp yanağını yanağıma koyup kımıldamadan çizgi film izledi. Böyle izleyecekse sürekli izletebilirim dermişim :) yani arada 10 dk falan izlemetmeyi düşünüyorum ben 😳
Kuzum benim bir ara o kadar çok izledi ki ama seçici her şeyi izlemiyor belli başlı beğendikleri var sadece onları görürse çıldırıyor. Nebülizatör ve az bişi yemek yesin diye açmak zorunda kaldık. Biliyorum olmaması lazım ama çaresizlikle ne yapacağını bilemiyorsun. Aralarda çok nadir açıyorum bir haftadır.

Kuzum benim bir ara o kadar çok izledi ki ama seçici her şeyi izlemiyor belli başlı beğendikleri var sadece onları görürse çıldırıyor. Nebülizatör ve az bişi yemek yesin diye açmak zorunda kaldık. Biliyorum olmaması lazım ama çaresizlikle ne yapacağını bilemiyorsun. Aralarda çok nadir açıyorum bir haftadır.

Asla yapmam dediklerimizi maalesef macbur kalınca yapıyoruz :) beliste bir yere gittiğimde Tv açık görsün bakmıyor ama çizgi film açtığımda öyle anlıyor bıdıklar ilgisini çekiyor. Öyle arada kısa süreli en azından eğitici şeyler izletmenin sakıncası olmaz bence yaww :)

Back
X