• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ablasınin eski arabasiyla keyif yaparkene:))

Eklentiler

• 20230226_102230.webp
    20230226_102230.webp
    27 KB · Görüntüleme: 41
Seninki nerdaaaağğğ
Ayıp valla haaa birde yorum yapmıştın başka arkadaşa ben paylaşırken bi yukarı baksan görecen :bicak:
Tam atmaya girdim unutmuştum 😂

Unutmayalım lütfen :)
Aboo kızz hepsini yiyomu 🤣🤣🤣

Birlikte yiyoruz yaw 😁yumurtayı ve vurmayı bitirdi pankekten 1 tane yedi minnok
Selam teyzoşlar bisküvili mama içiyor dedim ya 1 günlükmüş o😂 valla tam sopalık bu kız

Amaaaann vayy hınzır ya aman sevindirme anacuğunu :)

Nasilsin yaa ahsen hanim nasıllar yemekle arası felan?
Amaaan meliyke ne sen sor ne ben söyleyim aynı 😂 mamayı bıraktı 10 günü geçti içmiyor. Önceki gün bebe bisküvisi kattım içti. Hadi öyle içsin dedim dün güzel içti 3 4 kere. Bugün asla içmiyor. Mamayı sevmiyor anladık da bisküviyle içmeye başlamıştı diye sevindim o da yok. Ek gıda desen eh işte öyle doyarak yemiyor yediği 3 4 tatlı kaşığı

Amaaan meliyke ne sen sor ne ben söyleyim aynı 😂 mamayı bıraktı 10 günü geçti içmiyor. Önceki gün bebe bisküvisi kattım içti. Hadi öyle içsin dedim dün güzel içti 3 4 kere. Bugün asla içmiyor. Mamayı sevmiyor anladık da bisküviyle içmeye başlamıştı diye sevindim o da yok. Ek gıda desen eh işte öyle doyarak yemiyor yediği 3 4 tatlı kaşığı

Bebe bisküvisi biraz muz falan az bişi başka şeylerle tatlandırsan sürekli aynı şeyi içmek istemiyor belki

Idrar kulturu vemiştin sanirim sonuc ne geldi,enfeksiyon felan varmiymiş?
buyuler artik mama içmese de idare eder canim ya,zaten 1 yaşinda sute de başlayabilir

Back
X