• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebe bisküvisi biraz muz falan az bişi başka şeylerle tatlandırsan sürekli aynı şeyi içmek istemiyor belki
Mamasız deniycem bide bebe bisküvisini suyla. Öyle içerse demek ki mamayı hiç istemiyor. Gerçi mama tadı gelmiyor da bisküviyle yapınca bilemedim

Bak napıyor biliyor musun gözleri kapalı, suluğu var 2 tane aynısı birinde su var birine işte mama yaptım. Ağzına mamayı götürünce daha almadan içmiyor istemiyor. Ama arkasından su veriyorum daha yaklaşırken açıyor. Yani nasıl anlıyor ben bunu da anlamıyorum 😂

Idrar kulturu vemiştin sanirim sonuc ne geldi,enfeksiyon felan varmiymiş?
buyuler artik mama içmese de idare eder canim ya,zaten 1 yaşinda sute de başlayabilir
İdrar kültürü ilk verdiğimizde bakteri çıktı. Sonra Ankaradaki doktor iştahsızlık ve kusma yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. O ara da verdiği şuruplardan iştahı açılmıştı eşim iştahı iyi demiş 🤦🏼‍♀️ neyse bizim içimiz rahat etmedi evde aldık hem idrar tahlili hem kültürü yaptırdık. İdrarda her şey temiz baktım netten ama 6 7 lökosit görüldü diyor. Sanırım az bi enfeksiyon vardı. Sonra kültür sonucu çıkmamış hata olmuş. Doktora attık. Doktor da kültür mutlaka verin. Verdikten sonra Zimax diye bi şuruba başlayın çay kaşığı ile dedi. Neyse verdik bi daha kültür üreme yok çıktı. Doktora attı sonucu eşim. Kültür temiz şikayetler geçmezse 1 2 güne görelim dedi.

Ben mama içmesini ayına göre kilosu çok düşük persentilde ondan istiyorum toparlansın diye. Yoksa içmese de olur 🙊😂

İdrar kültürü ilk verdiğimizde bakteri çıktı. Sonra Ankaradaki doktor iştahsızlık ve kusma yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. O ara da verdiği şuruplardan iştahı açılmıştı eşim iştahı iyi demiş 🤦🏼‍♀️ neyse bizim içimiz rahat etmedi evde aldık hem idrar tahlili hem kültürü yaptırdık. İdrarda her şey temiz baktım netten ama 6 7 lökosit görüldü diyor. Sanırım az bi enfeksiyon vardı. Sonra kültür sonucu çıkmamış hata olmuş. Doktora attık. Doktor da kültür mutlaka verin. Verdikten sonra Zimax diye bi şuruba başlayın çay kaşığı ile dedi. Neyse verdik bi daha kültür üreme yok çıktı. Doktora attı sonucu eşim. Kültür temiz şikayetler geçmezse 1 2 güne görelim dedi.

Ben mama içmesini ayına göre kilosu çok düşük persentilde ondan istiyorum toparlansın diye. Yoksa içmese de olur 🙊😂
Baya uğraşmissiniz ama şukur bişey yokmuş.yaa bu iştahsizligin bazen çozumu yok.akrabanin cocugu da hep zayifti 8 yaşinda hala cok zayif,5 yaşinda doktor özel mama yazmisti dusun artik.ama saglikli,artik takmiyolar kafalarina.ama ahsen sonradan açilabilir,gelsin börekler kofteler diyebilir,iri yapiliyiz demiştin cunku.persentil araliği yuzde kaç canim?

Baya uğraşmissiniz ama şukur bişey yokmuş.yaa bu iştahsizligin bazen çozumu yok.akrabanin cocugu da hep zayifti 8 yaşinda hala cok zayif,5 yaşinda doktor özel mama yazmisti dusun artik.ama saglikli,artik takmiyolar kafalarina.ama ahsen sonradan açilabilir,gelsin börekler kofteler diyebilir,iri yapiliyiz demiştin cunku.persentil araliği yuzde kaç canim?
Aynen sağlıklı olsun da diyorum elbet kilo alır. Valla biz iriyiz bu bebe kime çekti 😂😂 karnımdayken doktorum minyon bi bebek olacak demişti gülmüştük ne alaka diye 🤭

Ahsene zaten böyle tuzlu yediğimizden falan versek yer yiyor da ben fazla vermek istemiyorum 🙊

8 ayda 7.5 kg idi p10 daydı. Bakalım 9 ay kontrolüne gitcez hafta içi arttı mı kilosu

Aynen sağlıklı olsun da diyorum elbet kilo alır. Valla biz iriyiz bu bebe kime çekti 😂😂 karnımdayken doktorum minyon bi bebek olacak demişti gülmüştük ne alaka diye 🤭

Ahsene zaten böyle tuzlu yediğimizden falan versek yer yiyor da ben fazla vermek istemiyorum 🙊

8 ayda 7.5 kg idi p10 daydı. Bakalım 9 ay kontrolüne gitcez hafta içi arttı mı kilosu
Sınır yuzde 3 zaten hiç takma kafana bence.beni.ki de tuzlu şeyleri seviyo daha cok.mesela tatli muhallebi,bebe buskivisi felan sevmiyo.patatesli kemikli et haslama seviyo mesela:))

Gelmez mi bu ay 2 bin ödedik ☹️
KIz biz 4 gün gitmedik eve gecen ay ev sahibine sikayet etmisler bizi alt ust komsular ev ısınmıyor diye 🫣 eşimde benim evimin dogalgazi kimseyi ilgilendirmez dedi adamda ama yasal olarak belirli bi derecede acmaniz lazim dedi bence sende sikayet et 🤣

Kizlar biz demir damlasi kullanmiyorduk yeni başladik kakamizin rengi koyu yesil oldu normalmi bu ?

• Beğen
Reactions: Jou
Yaa yoğundum bu ara,eltimler felanda arada bize geliyolar,başka bi sehirdeler ama evleri ağir hasarli işe gitmiyolar şimdilik buralardalar,deprem hayatimizi değiştirdi buralarda anlayacağin
Yaaaaaaa meliiykk çok gecmiş olsun cidden covidde hayatımızı degiştirmişti bizim simdide deprem

Back
X