Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eki Görüntüle 3211696
Bugun ben de atiyim, armutlu yulaf, elmali yumurta sarisi ve keciboynuzu unlu pankek
Kiz sizin bebikler ne kdarini yiyo? M -Murphy Jou
Yaaaa hepsini yemiyo tabi bizimkii tam güzel hazırlıyorum yemiyo meğersem uykusu varmış meme istedi uyudu gitti
Bende sikintı etmedim gene uyanınca verecem

Seninki yedimi hepsini

Cogunu pek yemedi bile megersem uykusu varmış hala uyudu gitti meme istiyo hep
Ben de ilk uykudan uyandiğinda fazla bişey yedirmiyom,çunku erken yatiyo geri.mesela bu sabah kalktı,kahvaltisini hazirlamadim minik minik ekmeklere kaymak surdum verdim yedi.şimdi uyaninca kahvalti verecem tam

Oo yarasın minnoka. Benim yaptığımın yarısını yiyor genelde
Oh oh afiyetolsun, ne zaman tamamini yicekler acaba ya bana hep ac kaliyomus gibi geliyo bnmki
Yaaaa hepsini yemiyo tabi bizimkii tam güzel hazırlıyorum yemiyo meğersem uykusu varmış meme istedi uyudu gitti
Bende sikintı etmedim gene uyanınca verecem

Seninki yedimi hepsini
Hayir tabiki yer mi hepsini, asla seviniriz falan neme lazim yemedi tabiki pürenin yarisini yumurtanin yarisini ve pankekten bikac lokmacik aldi, bana kalsa hepsini tıkarim ama yemiyöör

Benim kızımda oyle

Canım anneler malum ahsen mama içmiyor içmediği için kabız oluyor sürekli. Probiyotik verirsem güzel yapıyor ama o da uzun süre kullanımda sıkıntı sanırım. Ben başka ne yapabilirim. Her gün zeytinyağı versem sıkıntı olur mu

Kefir peki fayda etmiyor mu kuzum

Yada onu yerine meyve verdiğin zaman ben küçük cezvede hurma kayısı haşlıyordum suyuyla koyuyordum meyvesine hemen çıkarıyor. Zeytinyağını nasıl vereceksin peki

Ben hergün kefir içiriyorum oda hemen yapıyo bi dene istersen altınkılıç tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…