- 5 Mart 2021
- 6.247
- 9.055
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.001
Cansınız vallaSen bize sor yardımcı oluruzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansınız vallaSen bize sor yardımcı oluruzz![]()
Saçmalık valla ben ne anladım burda yaşamaktanHahahahahahaha eveett bide köyde fethiyede şaşırılacak iş yazlıktayız keşanda nese erikliden dönüyoruz yazlık evimize tavuk alalım erikliden dedik anaaaaa geldiği gün bitmiş tavuklar millet mangal peşinde tabii ev aç geldik![]()
Hoşuna gidebilir bolca totosuna pıt pıt yapıyoruzTotosunu vurmaya geliyorumm
yaramazlıklar başlamıştır hayırlı olsunAaayyy allahımm yaaa kaş göz arasında bi çiceğimi devirdi toprağı heryerde bi güzelde çiçeği mıncırladı çöp oldu![]()
Bazı gelinlerde maalesef tam tersi oluyor. Orta yol bulmak aslında zor değil ama bir taraf illaki sıkıntı çıkarıyor.Yap gitsin yaw bu güzel lezeetlerden mahrum etmeyelim:)
Haklısın iyi olsa neden görmeyesin gelmesin. Hala kötü davranma sebeplerini anlamıyorum. Eltim kaynanama kötü davranıyor yok sayıyor kadının gıkı çıkmıyor oğlum iyi olsunda mutlu olsunda çokta önemli değil diyor.
Sorma ya bir diş çıksaydıda rahaylasaydık yavrum baya çekiyor ya
Bi tek ben yaptırmadım sanırım12. Ayda yaptıracağım ben
Aferim almiramaaa![]()
Haklısın kuzum bende verdim çorbayı yemedi yemeği kara zorla yediBen veriyorum cnm. Ertesi gün ziyan mı olsun yemek![]()
Aa ben diğer aşıları unuttum vay yavrum yine bir sürü aşı mı olacak yaBazı gelinlerde maalesef tam tersi oluyor. Orta yol bulmak aslında zor değil ama bir taraf illaki sıkıntı çıkarıyor.
Aynen dişten olabilir kuzum bizim de daha çıkmadı.
Yaptırmayanlarda var kuzum.. Geç kalmış sayılmazsın az kaldı 1 yaşına nasılsa Belis’in.. Yalnız 1 yaşta 3 aşı var. Extra birde menenjit mi olucak?
Yaa evet ön tarafı ne edecez bilmem :)Kiz cok sirin bubenim ikitane almam lazim önede taksam olcak direk yüz üstü dusuyoruz biz ..
YErim ya bunlari cok tatlilar![]()
Hangi model canım yollar mısın? Memnun kalmazsam ondan siparis ederimMelek kanadı diye de geçiyor. Gerçekten çok güzel bir ürün. Babyjeminkinde önde kemeri de var kolları düşmesin diye.![]()
Daha gelmedi canım, deneyince yazarımMelek kanadı dedikler dimi bende düşünüyorum bundan memnun musun deneyebildin mi?
Deneyeyim kuzum. Benim kız yemek seciyo babası kılık. Degisik seyler denemem lazımSogan rendesi
kimyon nane tuz azcık salca maydanoz dereotu askom
tereyağında kızarttım biraz ama kızarmiş yerleri vermedim içine eze eze verdim yani![]()
Sen ya da eşinde geç konuşan yoksa erken konuşur zaten:)Ayy oda cok geç kız allah korusun ben erken konuşsun istiyorum![]()
Hepsi ayni fabrikadan çikmiş gibi:)Terlik, ayakkabı, kumanda, telefon bizde hastayız bayılıyoruz![]()
Dene bakalum canım insallah babası kılıklı değeldirYaa evet ön tarafı ne edecez bilmem :)
Hangi model canım yollar mısın? Memnun kalmazsam ondan siparis ederim
Daha gelmedi canım, deneyince yazarım
Deneyeyim kuzum. Benim kız yemek seciyo babası kılık. Degisik seyler denemem lazım![]()
Mahvoldukkyaramazlıklar başlamıştır hayırlı olsun![]()
Hahahaha kıpkırmızı ederim.vaallaahhaaaHoşuna gidebilir bolca totosuna pıt pıt yapıyoruz![]()
HaklısınSaçmalık valla ben ne anladım burda yaşamaktan![]()
Çok sinir bozucu yaNapalım artık ikiz gibi dolaşırız saç rengi aynı model aynı![]()
Sende öyleeCansınız valla![]()
Evet kuzum bexsero mu olcak Belis sen doktora sor olmadı.Aa ben diğer aşıları unuttum vay yavrum yine bir sürü aşı mı olacak ya
Yaa evet ön tarafı ne edecez bilmem :)
Hangi model canım yollar mısın? Memnun kalmazsam ondan siparis ederim
Daha gelmedi canım, deneyince yazarım
Deneyeyim kuzum. Benim kız yemek seciyo babası kılık. Degisik seyler denemem lazım![]()
Kuzum sakın burda olduğunu söyleme o da gelir walla aramızaVaaayyy minnokun midesi bayram edecek benim kız yemedi somonu çok az yedi yabir dahakine çorba denerim artık
İnsan anlıyor zaten kıskandığını yada örnek aldığını. Benimde arkadaşım da birşey hoşuma gidebilir çok güzelmiş nereden aldın deyıp aldığımda oluyor. Ama bu beni rahatsız edici boyuta geçmeye başladı. Biraz daha gözlemleyip ona göre davranacağım.
Bende bulamıyorum![]()