- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.381
Sen benden eskici2018de
ay evet ondan ötürü fark ediyor işte bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benden eskici2018de
Perfectcare 9kg ısı pompalı modeli. Yün kazak bile attım bazı markalarda kazaklar küçülüyormuş ama ben hiç sorun yaşamadım. Havlular falan yumoş yumoş oluyor. Dediğim gibi doğru programı ve ısıyı seçmek önemli ben en fazla dolap kuruluğu seçiyorum çıktığında yatağımın üstüne atıyorum hepsini 15 dkda kupkuru oluyor katlayıp kaldırıyorum. En kuruda sıcaklıktan dokunulmuyor çamaşırlara o zarar veriyordur kesinoh bunu duymam güzel çevremdeki herkes memnun ablam ve halam memnun değil bir tek
hangi modeli cano
sırf kurumadığı için bir sürü çeşit çeşit kıyafet aldım bende dediğin gb
2 atıyorum. Chakranın kirpisini kullanıyordum biraz eskidi, en son electroluxun kendi topunu aldımaynen çok kuru seçince çok kırıştırıyor galiba onlarda bundan şikayetçi
kaçtane kurutma topu atıyorsun tercih edilen model var mı ondanda ben yabancıyım![]()
Çamaşırların içinde dolanıp kururken hem kırışmasını önlüyor hem de daha kısa sürede kurumasını sağlıyor canımKurutma topu ne işe yarıyor:)
Helal olsun o hemşireyeaynen canım ya bende şaşırdım zaten 12.ay aşısı gerek yok dedi hemşire![]()
Valla bilmiyorum neden öyle oldu şaşırdım bendeCanim hrrgun kullaniyosaniz niye dusuk cikti ki..biz hic kullanmadik cok dusuk te cikabilir o zaman,kullanmaya baslamam lazim
Bende Arçelik var en düşük modeli hatta b sınıfı gayet iyibeko kuzu
arkadaşımda vestel dedi oda memnunmuş
bilemedim ki![]()
Kurutma topuda ilkkez duydum lenPerfectcare 9kg ısı pompalı modeli. Yün kazak bile attım bazı markalarda kazaklar küçülüyormuş ama ben hiç sorun yaşamadım. Havlular falan yumoş yumoş oluyor. Dediğim gibi doğru programı ve ısıyı seçmek önemli ben en fazla dolap kuruluğu seçiyorum çıktığında yatağımın üstüne atıyorum hepsini 15 dkda kupkuru oluyor katlayıp kaldırıyorum. En kuruda sıcaklıktan dokunulmuyor çamaşırlara o zarar veriyordur kesin
2 atıyorum. Chakranın kirpisini kullanıyordum biraz eskidi, en son electroluxun kendi topunu aldım
Çamaşırların içinde dolanıp kururken hem kırışmasını önlüyor hem de daha kısa sürede kurumasını sağlıyor canım
9 ayda yapiolardi sanirim daha gitmedim kontrole.d vitamini kullaniyirum ama demir kullanmadim.bilmiyorum ki iştahsizlik yok,genel moror becerileri iyi,inş iyidir demiribende her gün kullanıyorum demir ve d vitamini fakat rengi soluk gözüküyor genel taramayı 1 yaşında mı yapıyorlardı kuzu
Yaptı kız pek bi faydası olmadı :)Kocana söyle masaj yapsın oturmasın![]()
Walla ya milletin bebesine bakiom orda uyuyo oynuyo bakınıyo benimkiler yoo nerdeeeeeBenimkide sevmiyor gibi koyarken yırtıyor ortalığı yürüyünce sesi kesiliyor. Kayıyor düzelteyim deyince yine başlıyor![]()
Aynen kuzum umarım güzel dönüşler alırız. Dün geldi taktık arabaya koltuğunu . Ama daha seyahat etmedi bakalım yarın kayınvalideme gitcez ilk o zmn binecekGüvenli seyahat içinde önemli, bende yeni yeni araba kullanmaya başladım. Yeri gelicek sadece ikimiz bineceğiz. Onun için baya şarttı oto koltuğu.. Geriye bebeğin sevmesi kaldı![]()
Offf misss gibii
Bende Arçelik var en düşük modeli hatta b sınıfı gayet iyi![]()
Oto koltuğunu duru su nemli bezle sildik geçtik inşallah bunu da silip geçerim. Yeni de işte bende durdukları ortamlar, oyuncağa değen eller vs düşündüğümden öyle şey ettimKolonya sürme agizlarina sokuyolar her seyi alkollu alkollu daha cok zararı dokunur. Sil geç. Zaten yeni degil mi seninkisi ne kadar kirli olacak? Bebelere mikrop da lazım, bagisikliklarinin gelisimi için :)
9 ayda yapiolardi sanirim daha gitmedim kontrole.d vitamini kullaniyirum ama demir kullanmadim.bilmiyorum ki iştahsizlik yok,genel moror becerileri iyi,inş iyidir demiri
Bacım ben gördümde diş yok bizde o yüzden bir şey diyemedimKiz ne gormuyonuz mesajimi beniim, memeler diyorum memeler, nasillar memeler isiriliyomusunux yara fln oldu mi bnm isirmadigi halde dis degen yer tahris gibi oldu aciyo
Vermedim ama istiyorum vermek ama portakal sulu verebiliyoruz mu acabaKereviz verdiniz mi bebiklere hic??
Walla ya milletin bebesine bakiom orda uyuyo oynuyo bakınıyo benimkiler yoo nerdeeeee![]()