• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
oh bunu duymam güzel çevremdeki herkes memnun ablam ve halam memnun değil bir tek :KK70:
hangi modeli cano
sırf kurumadığı için bir sürü çeşit çeşit kıyafet aldım bende dediğin gb
Perfectcare 9kg ısı pompalı modeli. Yün kazak bile attım bazı markalarda kazaklar küçülüyormuş ama ben hiç sorun yaşamadım. Havlular falan yumoş yumoş oluyor. Dediğim gibi doğru programı ve ısıyı seçmek önemli ben en fazla dolap kuruluğu seçiyorum çıktığında yatağımın üstüne atıyorum hepsini 15 dkda kupkuru oluyor katlayıp kaldırıyorum. En kuruda sıcaklıktan dokunulmuyor çamaşırlara o zarar veriyordur kesin
aynen çok kuru seçince çok kırıştırıyor galiba onlarda bundan şikayetçi
kaçtane kurutma topu atıyorsun tercih edilen model var mı ondanda ben yabancıyım :KK70:
2 atıyorum. Chakranın kirpisini kullanıyordum biraz eskidi, en son electroluxun kendi topunu aldım
Kurutma topu ne işe yarıyor:)
Çamaşırların içinde dolanıp kururken hem kırışmasını önlüyor hem de daha kısa sürede kurumasını sağlıyor canım

Öğlen kahvaltımizzz sabahki olmadı uyudu hehehe😁😁😁

Kaşarlı yumurta
Pankek
Seftali suyu
20230307_115607.webp

Perfectcare 9kg ısı pompalı modeli. Yün kazak bile attım bazı markalarda kazaklar küçülüyormuş ama ben hiç sorun yaşamadım. Havlular falan yumoş yumoş oluyor. Dediğim gibi doğru programı ve ısıyı seçmek önemli ben en fazla dolap kuruluğu seçiyorum çıktığında yatağımın üstüne atıyorum hepsini 15 dkda kupkuru oluyor katlayıp kaldırıyorum. En kuruda sıcaklıktan dokunulmuyor çamaşırlara o zarar veriyordur kesin

2 atıyorum. Chakranın kirpisini kullanıyordum biraz eskidi, en son electroluxun kendi topunu aldım

Çamaşırların içinde dolanıp kururken hem kırışmasını önlüyor hem de daha kısa sürede kurumasını sağlıyor canım
Kurutma topuda ilkkez duydum len
Kullanmayan ben nerden bileyim😁😁

bende her gün kullanıyorum demir ve d vitamini fakat rengi soluk gözüküyor genel taramayı 1 yaşında mı yapıyorlardı kuzu
9 ayda yapiolardi sanirim daha gitmedim kontrole.d vitamini kullaniyirum ama demir kullanmadim.bilmiyorum ki iştahsizlik yok,genel moror becerileri iyi,inş iyidir demiri

Güvenli seyahat içinde önemli, bende yeni yeni araba kullanmaya başladım. Yeri gelicek sadece ikimiz bineceğiz. Onun için baya şarttı oto koltuğu.. Geriye bebeğin sevmesi kaldı 😁
Aynen kuzum umarım güzel dönüşler alırız. Dün geldi taktık arabaya koltuğunu . Ama daha seyahat etmedi bakalım yarın kayınvalideme gitcez ilk o zmn binecek

Kolonya sürme agizlarina sokuyolar her seyi alkollu alkollu daha cok zararı dokunur. Sil geç. Zaten yeni degil mi seninkisi ne kadar kirli olacak? Bebelere mikrop da lazım, bagisikliklarinin gelisimi için :)
Oto koltuğunu duru su nemli bezle sildik geçtik inşallah bunu da silip geçerim. Yeni de işte bende durdukları ortamlar, oyuncağa değen eller vs düşündüğümden öyle şey ettim 😁 Doğru diyorsun kendimi rahatlatamıyorum 🤣

9 ayda yapiolardi sanirim daha gitmedim kontrole.d vitamini kullaniyirum ama demir kullanmadim.bilmiyorum ki iştahsizlik yok,genel moror becerileri iyi,inş iyidir demiri

bende 7.ayda götürdüm hastalıklardan menenjiti olamamıştı sonra 3 hafta gitgel oldu en son 2 ay sonra gel dedi yani 10.ayında götüreceğim o zaman isteyecek mi bakalım
demirin o kadar belirgin özelliği yoktur diye düşünüyorum inşallah yoktur canım

Walla ya milletin bebesine bakiom orda uyuyo oynuyo bakınıyo benimkiler yoo nerdeeeee 😂

ay bizimkiiler acayip yeminle
güneş 4 aylıktı komşunune bebede 3 aylık kahveye çağırdı diğer komşunun bebeside 1 yaşında neyse gittik oturuyoruz
biri ayağında salladı uyudu biri memesine aldı uyudu bizimki uykusu var ağlıyor eee uyut otururuz dediler nerdeeeeeee
benim eve gitmem lazım dedim evi hatta odasını arıyor müziği eşliğinde neyse son zamanlarda farklı yerlerde uyumaya başladı şükür

Back
X