- 2 Ağustos 2013
- 38.926
- 132.422
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #101.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdi mi bişe canımBizimkide b12 cok dusuk cıktı![]()
Iğne verdi kuzum 3tane vurulcaktı simdi son bi iğnesi kaldı oda 13ündeVerdi mi bişe canım
Bnde spor programı indirdim ama kuzum başlamadım daha. Bnm de vermem gerekmiyor illa ama bn vermek istiom bi 3-4kiloAy vallahi öyle kuzum ya
Ay rüyamda 3 numaraya hamileydim Allahım isteyene ver dedim kendime gelemedim 2 gün
Taş gb mi.benim pertim cıktı hurdaya döndüm 2 den sonra ehhehehe
Benim oğlum çok sakindi kuzu ya 2.ondan doğurdum kızımda çok yaramaz onun için son numara olacak kuvveti ihtimal ile
5 kilo vermem.lazim emzirdigim için diyete girmedim henüz 3 Ay sonra başlarım
Aynen oturtuyorum kuzum 1 aydır
Alıştı arada agliyor ama susuyor sonra
Bakıcı bulamadığımız zamanda baba bakıyordu haftada 2 gun biliyorsun o arada alismis
Babasi onu oto koltuğuna koyup abisini almaya gidiyordu
Okulda girişte seker bi kizce var eşime süper baba geldi diyormuş
Bestiron kullanıyordum kuzum. Bi de magnezyum icin arayacağım yarın o daha çıkmadı dediCok şükür hersey yolunda kuzum
Kan ilacı hangisini kullaniyodun
Sizde iyi ki varsınız valla çok seviyorum hepinizi görmesem de ailem gibisinizBaşgannn yavvvv sende olmasann![]()
Evet ikisi farklıymış kuzum bnde dün öğrendim bunu. Biz de Demir’de sıkıntı yok ama iste deposu az dedi .Kaç çıktı ya? Bizimkine de dedi de benim baktığım düşük değil gibi. Kan deposu dediği hemoglobin mi? Bana hemoglobin 12 olması gerek sizin 11 küsür dedi falan. Bu kan deposu ile demir farklı mı çünkü demir ve ferritin değeri yüksek anlamadım ben
Oyy yavrum ya ağlıyordur dimi. İğneden sonra tekrar tahlil alacak miIğne verdi kuzum 3tane vurulcaktı simdi son bi iğnesi kaldı oda 13ünde
Demek ki bizimde öyleEvet ikisi farklıymış kuzum bnde dün öğrendim bunu. Biz de Demir’de sıkıntı yok ama iste deposu az dedi .
HIç ağlamazdı buara canı tatlı sanırımm alır muhtemelen inşaallahh iyi olurOyy yavrum ya ağlıyordur dimi. İğneden sonra tekrar tahlil alacak mi
Aynenn öylee gerçektenn hemde tanıyorduk birbirimizi denk geldi bebeSizde iyi ki varsınız valla çok seviyorum hepinizi görmesem de ailem gibisiniz![]()
Portakal henuz verilmiyo diye biliyorum, ben portakalli yapmadimVermedim ama istiyorum vermek ama portakal sulu verebiliyoruz mu acaba![]()
Evt evt verdim biraz catalla ezip, öyle yiyebildi sukurOlsun sen arada ver pütürlü illaki alışacak![]()
Valla nasıl da denk geldiAynenn öylee gerçektenn hemde tanıyorduk birbirimizi denk geldi bebe
Sizde iyi ki varsınız valla çok seviyorum hepinizi görmesem de ailem gibisiniz![]()
Aynenn öylee gerçektenn hemde tanıyorduk birbirimizi denk geldi bebe
ya bnm bitek sabah kahvaltilari guzel oluyo diye arada onlari cekiyorum, diger ogunleri de cekmeye calisirim bakiyim, bide hep ayni hep ayni benim ögünler be
Bugun sabah zeytinli yumurta - elmali yulaf - pankek verdim
Oglen azcik kereviz yemegi ve pankek yedi
Aksam da yine kereviz yemegi pankek ve iki minik parca bizim yedigimiz taze fasulyeden tattirdim o kdar
Portakal henuz verilmiyo diye biliyorum, ben portakalli yapmadim
Evt evt verdim biraz catalla ezip, öyle yiyebildi sukur
Bnde spor programı indirdim ama kuzum başlamadım daha. Bnm de vermem gerekmiyor illa ama bn vermek istiom bi 3-4kilo
Ya kuzum bnm iki tane iyidir walla He yapabilsek keşke daha çok ilerde kalabalık güzel oluyo ama iste herkes cesaret edemiyo.
Rüyalar tersine çıkarmış diyelim kuzum hayrolsun![]()
Kk daNerden tanıyorsunuz kız:)