• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay vallahi öyle kuzum ya
Ay rüyamda 3 numaraya hamileydim Allahım isteyene ver dedim kendime gelemedim 2 gün
Taş gb mi.benim pertim cıktı hurdaya döndüm 2 den sonra ehhehehe
Benim oğlum çok sakindi kuzu ya 2.ondan doğurdum kızımda çok yaramaz onun için son numara olacak kuvveti ihtimal ile
5 kilo vermem.lazim emzirdigim için diyete girmedim henüz 3 Ay sonra başlarım
Bnde spor programı indirdim ama kuzum başlamadım daha. Bnm de vermem gerekmiyor illa ama bn vermek istiom bi 3-4kilo
Ya kuzum bnm iki tane iyidir walla He yapabilsek keşke daha çok ilerde kalabalık güzel oluyo ama iste herkes cesaret edemiyo.
Rüyalar tersine çıkarmış diyelim kuzum hayrolsun 🙈

Aynen oturtuyorum kuzum 1 aydır
Alıştı arada agliyor ama susuyor sonra
Bakıcı bulamadığımız zamanda baba bakıyordu haftada 2 gun biliyorsun o arada alismis
Babasi onu oto koltuğuna koyup abisini almaya gidiyordu
Okulda girişte seker bi kizce var eşime süper baba geldi diyormuş
😂🥰yaa maşallah ne güzel dışardan da demekki insanlar dikkat ediyo bak. E bi yanda kız bebek bi yanda abiyi aliyo fln .
Walla kuzum küçükten alıştılar mi iyi oluyo iste . Bakalım bn de yalniz seyahat ederken ikimiz nasıl olacak onu merak ediyorum

Kaç çıktı ya? Bizimkine de dedi de benim baktığım düşük değil gibi. Kan deposu dediği hemoglobin mi? Bana hemoglobin 12 olması gerek sizin 11 küsür dedi falan. Bu kan deposu ile demir farklı mı çünkü demir ve ferritin değeri yüksek anlamadım ben
Evet ikisi farklıymış kuzum bnde dün öğrendim bunu. Biz de Demir’de sıkıntı yok ama iste deposu az dedi .

ya bnm bitek sabah kahvaltilari guzel oluyo diye arada onlari cekiyorum, diger ogunleri de cekmeye calisirim bakiyim, bide hep ayni hep ayni benim ögünler be
Bugun sabah zeytinli yumurta - elmali yulaf - pankek verdim
Oglen azcik kereviz yemegi ve pankek yedi
Aksam da yine kereviz yemegi pankek ve iki minik parca bizim yedigimiz taze fasulyeden tattirdim o kdar

Vermedim ama istiyorum vermek ama portakal sulu verebiliyoruz mu acaba 🙈
Portakal henuz verilmiyo diye biliyorum, ben portakalli yapmadim
Olsun sen arada ver pütürlü illaki alışacak 😁
Evt evt verdim biraz catalla ezip, öyle yiyebildi sukur

ya bnm bitek sabah kahvaltilari guzel oluyo diye arada onlari cekiyorum, diger ogunleri de cekmeye calisirim bakiyim, bide hep ayni hep ayni benim ögünler be
Bugun sabah zeytinli yumurta - elmali yulaf - pankek verdim
Oglen azcik kereviz yemegi ve pankek yedi
Aksam da yine kereviz yemegi pankek ve iki minik parca bizim yedigimiz taze fasulyeden tattirdim o kdar

Portakal henuz verilmiyo diye biliyorum, ben portakalli yapmadim

Evt evt verdim biraz catalla ezip, öyle yiyebildi sukur

Kız ver portakal bişi olmas ben verdim hep bişi de olmadı şurada ne kaldı kışın bitmesine, bitmeden yesin bari minnok :)

Bnde spor programı indirdim ama kuzum başlamadım daha. Bnm de vermem gerekmiyor illa ama bn vermek istiom bi 3-4kilo
Ya kuzum bnm iki tane iyidir walla He yapabilsek keşke daha çok ilerde kalabalık güzel oluyo ama iste herkes cesaret edemiyo.
Rüyalar tersine çıkarmış diyelim kuzum hayrolsun 🙈

Hangisi o 30gün Fit programımı

Back
X