• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Qyy vallahaa superrr benim kocam alirda benim banyoya sığmaz üstüne raf var yapıştırılmış cıkartıp yapamazsak elimizde kalırrr eşim diyo evimiz olsa neler alır yapardım diyo yanii yeni ev alırsak anca hayırlısı
Banyo harici başka yerin var mı bunlara gider lazım olmuyor. Suyu sen boşaltıyorsun. Benim ev geniş gibi duruyor ama bir şey koyacak yer yok 😤 Saçma sapan mimari 🙁 Hadi bil bakalım kim böyle olsun istemiş 🤣
İnşallah gönlüne göre bir ev almayı nasip eder Allah en kısa zamanda 🙏

Ben oto koltuguna bi şey yapmadım. Sadece kılıf almayı düşünüyorum alıp yıkaması kolay olsun bi de yazın terletmesin diye 😁 Bi sekilde engel olmaya çalış yoksa ilertetip mizofobik olursun bak :temizlik:
Kız o ne demek ilk defa duydum mizofobik ahahah 🤣
Kılıf iyi aklıma getirdin oto koltukları terletiyormuş önerebileceğin var mı?

Banyo harici başka yerin var mı bunlara gider lazım olmuyor. Suyu sen boşaltıyorsun. Benim ev geniş gibi duruyor ama bir şey koyacak yer yok 😤 Saçma sapan mimari 🙁 Hadi bil bakalım kim böyle olsun istemiş 🤣
İnşallah gönlüne göre bir ev almayı nasip eder Allah en kısa zamanda 🙏
tabiiki kaynanamızzzz
Maalesef dün eşimle cok baktık bitane yer bulamadık banyoda desen çamaşır makine üstü raf var çıkartamam kiracıyız elimizde kalır 😁😁

canım bende istiyordum koca senin evinde kocaaaaaaaaaaaaman balkon var o balkonu olmayanlar için dedi
hamileyken tekrar dedim bak olmuyor diye neyse 2 . cocuk geldi abisinin kızın kıyafetleri derken gördü evin halini
dedi tamam alalım :KK70: bende kartlarda çok açıldım ya araba benim senelik masrafımdan daha fazla yiyooooo :KK70:
anneme aldırdım kendime aldıramadım diyorsun yani hehehe
Sorma bacım son 2 aydır kredi kartı borcu akıllara zarar 🙈 Benim almama biraz var belki yaz sonu 🤣

Teyzoşlar biz 7 haftalik olmuşuz tam ölçülerimizde uyuyor 🥰

Eklentiler

• 20230308_182509.webp
    20230308_182509.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 50
😂🙈evet ya . Bnm biraz göbek var bi de üst bacak çalışmak istiom ama hala başlayamadım ya
Aynen benimde öyle aslında instgramda takip ettiğim bir yer var orada üst bacak hareketleri var onları da hatta ara ara fırsat buldukça yemek yaparken bile yapabilirsin :)
Evet pandemi dönemi de evdeyiz diye yapardım her akşam . Bakalım beklemede su an 😂

Oo pandemi döneminde zaten herkes ekmek yapmaya ve spora sarmıştı ahahah
Benimki pek birsey yemedii durmuyo zaten delirtti benu
Ne yaptın kız benimki de yemedi babası Geldi de onun sayesinde az bişi yedi uyudu şimdi
Teyzoşlar biz 7 haftalik olmuşuz tam ölçülerimizde uyuyor 🥰
Yaaa maşşallah minnoka helal kız sana anaların anası tek cesaret eden sen oldun:)

Aynen benimde öyle aslında instgramda takip ettiğim bir yer var orada üst bacak hareketleri var onları da hatta ara ara fırsat buldukça yemek yaparken bile yapabilirsin :)

Ne yaptın kız benimki de yemedi babası Geldi de onun sayesinde az bişi yedi uyudu şimdi

Yaaa maşşallah minnoka helal kız sana anaların anası tek cesaret eden sen oldun:)
Benimki pek cesaret sayilmaz 🤣 eşim yüzünden oldu hiç hazir degildim aslinda hala degilim kara kara dusunuyorum 🤭

Benimkide dünden verebildim birşey edemedim kuzumtavuklu bulgur pilavı verdim hala uyumadı cin gibi

Benimki pek cesaret sayilmaz 🤣 eşim yüzünden oldu hiç hazir degildim aslinda hala degilim kara kara dusunuyorum 🤭
Olsun birlikte büyürler işte hatta biraz büyüdüğünde birlikte oynarlar ne güzel
Benimkide dünden verebildim birşey edemedim kuzumtavuklu bulgur pilavı verdim hala uyumadı cin gibi
Ya benimki gündüz uykusu baya kısaldı ondan erken uyumaya başladı. Senin minnokun nasıl gündüz uykusu

Ya benimki gündüz uykusu baya kısaldı ondan erken uyumaya başladı. Senin minnokun nasıl gündüz uykusu
Insallah kuzum valla instada şu kadını izleyerek motive ediyorum kendimi ya dördüz annesi olsaydim

😅🤣 kesin tımaranelik olurdum güzel rabbim dagina göre kar veriyor vallahi 🤩🤩

Ayni 2 uyku yapıyo ama 1saat uyuyo oda şimdi 5ten beri uyumuyo zorlamıyorum şimdi bugün hep ağlaktı rahatına bıraktım uyusada sütlü helvamı yesem

Insallah kuzum valla instada şu kadını izleyerek motive ediyorum kendimi ya dördüz annesi olsaydim

😅🤣 kesin tımaranelik olurdum güzel rabbim dagina göre kar veriyor vallahi 🤩🤩

Cidden nasıl yapıyorlar helal olsun yabancılar özellikle fazla fazla yapıyorlar yaw. Biz bir taneyle pertiz:)
Ayni 2 uyku yapıyo ama 1saat uyuyo oda şimdi 5ten beri uyumuyo zorlamıyorum şimdi bugün hep ağlaktı rahatına bıraktım uyusada sütlü helvamı yesem
Ahahaha uyu kız almiroşş annen helva yicek:) datlusuzda duramıyor anacuğunu almiroş:) benimde un helvası istiyor 3 gündür ama kilo yapar DİE yemiom 😥🤧

Cidden nasıl yapıyorlar helal olsun yabancılar özellikle fazla fazla yapıyorlar yaw. Biz bir taneyle pertiz:)

Ahahaha uyu kız almiroşş annen helva yicek:) datlusuzda duramıyor anacuğunu almiroş:) benimde un helvası istiyor 3 gündür ama kilo yapar DİE yemiom 😥🤧
Un helvası bol cevizli iyi giderr ben zaten ağzum durmayyy neolcak bilmem tıka basa yiyesim var herşey

Yemin ederimki aksami zor yapiyorum mesai sabah 6 da baslayip 11e kadar suruyor şoyle 5 dk uymak icin can atiyorum resmen . Valla onu başarabilenleri takdir ediyorum ama eşleri cok destek oluyor ve aileleri acikcasi benim ne kendi ailem nede esimin ailesinden kimse yardimci olmuyor bizimkiler aydinda o yuzden belki ama bazen icten ice cok öfkeleniyorum ben üvey evlatmiyim diye 😶

Dreamgirls Dreamgirls bestironu kaç ml kullanıyorsun cano. Bide senin bıdık kaç kg?
Kuzum ben 7 damla kullanıyorum. Ankara daki doktorumuz ilk önermişti kilo başına damla olucak diye.. en son 7.800 lerdeydik yanılmıyorsam.. Son gittiğimiz doktor ölçümleri hiç söylemedi 😤 1-2 gündür arada 8 damla veriyorum. Burdaki doktor 10 damla ver seninkine yetmez diyordu ama onu dinlemedim tamam deyip geçtim 🙈

Merhaba kızlar iyi akşamlar siz bebişlere yemekleri nasıl veriyorsunuz ben halen daha çatalla ezerek veriyorum. Tam 9 aylık olduk alttan sadece 2 ön dişimiz çıktı ama pankek vermeye korkuyorum yutamaz boğazında kalır diye
Merhaba canım bende çatalla ezip veriyorum ekmeği mesela içini ufak parçalar halinde.. Pankeki de ufak parçalayabilirsin bence tabi ben daha hiç pankek vermedim. Kızların çoğu verdi onlar daha iyi bilirler.

kızlar benim bebik hala emeklemiyor. kollarından tutunca ayaklarını da çok basmıyor kısa bir süre basıyor. desteksiz oturuyor ama oturmayı sevmiyor, hemen yatırası var kendini. endişelenmeli miyim acaba ya. 9.5 aylık olacak nerdeyse.
Her bebek emeklemeyebilirmiş kuzum Benimkide emeklemiyor. Yürümeye teşvik amaçlı yürütme alıştırması yaptırmaktan vazgeçme bence.. Biz mesela önünde ayaklarla ses çıkartıyorduk çok ilgisini çekip oda yapmaya çalışıyor.

Merhaba canım bende çatalla ezip veriyorum ekmeği mesela içini ufak parçalar halinde.. Pankeki de ufak parçalayabilirsin bence tabi ben daha hiç pankek vermedim. Kızların çoğu verdi onlar daha iyi bilirler.
Evet canım bende daha hiç pankek falan vermedim. Bazen arada pütürlü bişey dilinin üstünde kalsa hemen öğürmeye başlıyor böyle olunca korkuyorum cesaret edemiyorum

Back
X