• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şuan kilosu neyki aslında düşük yüksek diye birşey demiyolar genelde neden öyle demişki
Bizim 1-2 aydır kilo ve ölçüler karıştı. Son gittiğimiz doktor söylemedi hiçbir şeyi.. 7800 kg gibi bir şey gördüm ölçerken ama kıyafetleri üstündeydi. İşte aylık daha fazla alması lazımdı gibi bir şey dedi.

Kız o ne demek ilk defa duydum mizofobik ahahah 🤣
Kılıf iyi aklıma getirdin oto koltukları terletiyormuş önerebileceğin var mı?
Mikropfobik gibi düşün, pislikten korkma durumu. Dışarlarda oturamıyorsun öyle bir durumda. Benim bir ark. Pandemiden sonra oyle oldu mesela parka gittiginde elinde dezanfektanla once parki temizleyip cocuklari öyle oynatıyor, disarida yiyip icemiyor felan filan..

tabiiki kaynanamızzzz
Maalesef dün eşimle cok baktık bitane yer bulamadık banyoda desen çamaşır makine üstü raf var çıkartamam kiracıyız elimizde kalır 😁😁
Doğru cevappppp 10 puan 10 puan 10 puan 😁
Üzdü evde yer olmaması çok fena ya ben de istiyorum alayım kurutma ama nereye koyacağım muamma 🙈

• Komik
Reactions: Jou
Kız o ne demek ilk defa duydum mizofobik ahahah 🤣
Kılıf iyi aklıma getirdin oto koltukları terletiyormuş önerebileceğin var mı?
Daha almadım ama kraftın vardı güzel kılıfları favlamıstim ama heralde satıcı ürünlerini kaldırdı; favori listemde cıkmadı. Bizim aldigimiz kanzdı sanirim aldigimiz yere gidip bi sorucam kendi ortusu varsa ondan alirim belki. Internette şöyle müslin modeller de var.

Eklentiler

• Screenshot_20230309-000442_Trendyol.webp
    Screenshot_20230309-000442_Trendyol.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 49
Biz bgn 9.ay kontrolümüzü olduk kan verdik şükür normal çıktı değerleri. Newvit dişleri karartıyormus değiştirsek olur mu dedim. Dr emilimi en iyi olan newvit ama ille de değişmek istiyorsan değiştirelim dedi. Yok dedim ben de ikna oldum hemen 😁 demir ilacıyla su veya meyve verirsen karartmaz dedi. Bexero ikinci dozu da olduk. 9.ay sağlık ocağı aşısını yaptırma gerek yok zaten menenjit aşısından sonra 1 ay aşı olunmaz dedi. Bir de üzerine basa basa mutlaka et yedir dedi. Yediriyoruz zaten ama biraz arttıracağım ben de. Dışarılarda olduğumuzdan dışarda hazır yemek yedi kızım bgn 😁🙈
Emilimi iyi de bizim depolar niye azmış 😂😂 gerçi 2.doktor sorun yok tahlillerde dedi de🙊

Su veriyorum+fırçalıyorum ama simsiyah olmuştu resmen sünger aldım o geçirdi şimdi başka demire başlıyorum ben😂

Evet canım bende daha hiç pankek falan vermedim. Bazen arada pütürlü bişey dilinin üstünde kalsa hemen öğürmeye başlıyor böyle olunca korkuyorum cesaret edemiyorum
Normalmiş o öğürme durumu zamanla alışacaklar nasılsa önemli olan çok sert ve büyük olmasın. Bende soruyorum kızlara onu yiyebiliyorlar mı bunu böyle ezebiliyorlar mı diye 🙈

Mikropfobik gibi düşün, pislikten korkma durumu. Dışarlarda oturamıyorsun öyle bir durumda. Benim bir ark. Pandemiden sonra oyle oldu mesela parka gittiginde elinde dezanfektanla once parki temizleyip cocuklari öyle oynatıyor, disarida yiyip icemiyor felan filan..
Ay çok şükür yiyebiliyorum dışarıda ama bende sürekli elimi yıkarım. Bazı şeyler var bende de pandeminin alışkanlığı 😁 Park işi benim kafamda sorun her milletten insan var burda 🙈

Daha almadım ama kraftın vardı güzel kılıfları favlamıstim ama heralde satıcı ürünlerini kaldırdı; favori listemde cıkmadı. Bizim aldigimiz kanzdı sanirim aldigimiz yere gidip bi sorucam kendi ortusu varsa ondan alirim belki. Internette şöyle müslin modeller de var.
Çok saol canım bizim oto koltuğu kraft bir bakayım onun kılıfı var mı olmazsa bunlarda uyumludur sanırım..

Kuzum ben 7 damla kullanıyorum. Ankara daki doktorumuz ilk önermişti kilo başına damla olucak diye.. en son 7.800 lerdeydik yanılmıyorsam.. Son gittiğimiz doktor ölçümleri hiç söylemedi 😤 1-2 gündür arada 8 damla veriyorum. Burdaki doktor 10 damla ver seninkine yetmez diyordu ama onu dinlemedim tamam deyip geçtim 🙈
Ayy😂😂

Ya benimki de 3 ml ver dedi ne alaka yani anlamadım 8 kilodan hesap yaptı. Aslında 1 ml vermem lazım 🤦🏼‍♀️

Ahahahah bende öyleydim de açılıyorsun yavaş yavaş 😂
Bendeki sorunu çözemedim yaaa bir şey beni engelliyor ama ne 🙈
Wefooddan 2 gün önce alışveriş yaptım ama karadut özü bitmiş, şimdi baktım gelmiş stok hay şansımaaa 🙈 Ahsen e 600 küsür gramlık olandan mı almıştın baya gider sanırım dimi

Back
X